25 juni 2017

Young Boys Bern voetbalshirts 2017-2018

Young Boys Bern en Nike hebben beide nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirt speelt de club komend seizoen niet alleen haar wedstrijden in de Zwitserse competitie, maar ook in Europa. De club neemt deel aan de voorronde van de Champions League, omdat het afgelopen seizoen als tweede is geëindigd in de Zwitserse Raiffeissen Super League. De club en Nike lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Zwitsers. Check hieronder de details van de nieuwe shirts.

Young Boys Bern thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Young Boys Bern thuisshirt is gebaseerd op het Nike Vapor template. De body van het shirt is donker geel en de mouwen hebben een lichtere tint geel. De zijkanten van het shirt zijn uitgerust met een extra strip. Deze strip zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. Verder bevat het thuisshirt een ronde hals. De rechter borst is uitgerust met het logo van Nike en de andere borst bevat het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade de Suisse. Hoofdsponsor OBI versiert het midden van het shirt. Het tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en gele kousen.

Young Boys Bern uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van Young Boys is overwegend zwart. De mouwen van het shirt zijn geel en dit geldt ook voor de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt. Daarnaast is het uittenue uitgerust met een v-hals met aan de achterkant een zwarte strip. De logo's van Nike, de club en de (sub)sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt gecompleteerd door een zwart broekje en zwarte kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn de Young Boys Bern tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als von Bergen, Sulejmani, Ravet. Assalé en andere sterren.

Het Young Boys Bern shirt kan je vooralsnog alleen kopen in de clubshop van de Zwitserse club. Andere voetbalshirts en tenues voor 2017-2018 scoor je in deze SHOP! of check het retro shirt van de club in deze WINKEL.