De voetbalshirts van West Ham United voor het seizoen 2011/2012 zijn door de club via de website officieel bekend gemaakt. Het West Ham United thuisshirt is vooral bordeaux en heeft lichtblauwe mouwen. De kraag van het shirt is rond en bevat een bordeaux lijntje in het midden. De onderkant van de mouwen zijn daarentegen paars met een lichblauw lijntje in het midden. Een diagonale gouden lijn is te vinden ter hoogte van beide schouders. Op de achterkant van het shirt staat de bijnaam van de club: ''Hammers''.

 

Op de linkerborst van het shirt staat het logo van West Ham United en op de andere borst het logo van het Italiaanse merk en teamkledingsponsor Macron. Hoofdsponsor van de club is SBOBET.com, waarvan het logo net onder de borst van het West Ham United thuisshirt staat. Het thuisshirt lijkt geinspireerd te zijn door de shirts, welke de club droeg in de jaren 60.

Het West Ham United uitshirt is lichtblauw en wordt gekenmerkt door verschillende paarse/bordeaux details over het hele shirt. Zo bevat het shirt op het midden twee bordeaux banen. Ook de onderkant van de mouwen zijn bordeau,evenals de lijntjes bij de schouders. Verder heeft het uitshirt van West Ham United hetzelfde design als het thuisshirt. West Ham United speelt zijn wedstrijden gedurende het seizoen 2011/2012 in de Engelse Championship. Thuishaven van West Ham United is Upton Park. Check hieronder de foto's van de nieuwe West Ham United voetbalshirt. Deze shirts kan je vanaf nu kopen in de voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier!