19 juli 2012

West Bromwich Albion voetbalshirts 2012/2013

Het nieuwe uitshirt van promovendus West Bromwich Albion is vandaag officieel bekend gemaakt door teamkledingsponsor Adidas en de club. In dit voetbalshirt speelt West Bromwich Albion de uitwedstrijden in de Premier League gedurende het seizoen 2012-2013. Thuishaven van de Premier League club is The Hawthorns, Het nieuwe uitshirt van de club uit West Bromwich is overwegend rood en voorzien van blauwe Adidas trademark strepen over de mouwen. Ook de zijkant en onderkant van de mouwen zijn blauw. De linker borst is voorzien van het logo van de club en de andere borst bevat het logo van teamkledingsponsor Adidas.

Hoofdsponsor Zoopla staat op het midden van de voetbalshirts van West Bromwich Albion. De uittenues van West Bromwich worden gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met rode details en blauwe kousen met rode details.

Eerder werd het thuistenue van West Bromwich Albion al officieel bekend gemaakt. Het 2012/2013 thuisshirt van de club wordt gekenmerkt door de verticale blauwe en witte banen over het voetbalshirt. De mouwen zijn geheel navy blauw en voorzien van witte Adidas trademark strepen en een dun wit lijntje aan de onderkant van de mouwen. Het voetbalbroekje is wit met blauwe trademark strepen. De kousen zijn tevens wit en bevatten ook trademark strepen in het blauw. Inclusief Adidas logo. Check hieronder de foto's van de West Bromwich Albion voetbalshirts 2012-2013. Deze voetbalshirts kan je vanaf medio Augustus 2012 kopen in de online voetbalshop van Subside Sports!

Koop het hier!

WBA uitshirt 2012-2013

WBA thuisshirt 2012/2013

West Bromwich thuisshirt 2012-2013