Het nieuwe Werder Bremen uitshirt voor 2016-2017 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Nike. In dit nieuwe shirt speelt Werder Bremen de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2016-2017. Werder Bremen is afgelopen seizoen op een dertiende plaats geëindigd waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Duitsland speelt. Nike is de kledingsponsor van de Duitse club en vervult deze functie sinds 2009-2010. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe uitshirt.

Werder Bremen uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe shirt van Werder Bremen is overwegend paars met oranje accenten. Deze oranje accenten komen terug in een band aan de zij- en achterkant van de crew neck. De zijkanten van het nieuwe shirt zijn uitgerust met een blauwe strip. De rechter borst bevat het logo van Nike, terwijl het logo van de club op de linker borst prijkt. Boven het logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de vier kampioenschappen van de club in 1965, 1988, 1993 en 2004. Op het midden van het shirt prijkt shirtsponsor WIESENHOF. De vleesproducent is sinds 2012 hoofdsponsor van de club. Wiesenhof staat in ieder geval tot de zomer van 2017 op de shirts van de Duitse club. De achterkant van het uitshirt bevat een speciaal detail. In de kraag staan de initialen van de club: SVW.  Op de rechter mouw staat de officiële Bundesliga badge, terwijl de andere mouw de Hermes badge bevat. Deze badges draagt de club tijdens de Bundesliga wedstrijden. Het nieuwe Werder Bremen uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje met daarop ook de logo's van de club en Nike. De kousen zijn geheel oranje en bevatten de swoosh van Nike en een deel van de naam van de club: WERDER.  Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Werder Bremen gemaakt van gerecycled polyester en voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en ervoor zorgt dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van de nieuwe Werder Bremen shirts 2016-2017. Check bovendien het nieuwe Werder Bremen thuisshirt voor 2016-2017. 

Werder Bremen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Werder Bremen uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 70,-. Hier kan je jouw Werder Bremen shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Duitse club. Wil je andere producten van Werder kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Werder Bremen shirt in deze officiële shop!
Werder -bremen -uitshirt -2016-2017