Het nieuwe Werder Bremen shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Duitse club en kledingsponsor Nike. Nike is sinds het seizoen 2009/2010 kledingsponsor van Werder Bremen. Weder Bremen zal in dit shirt de wedstrijden spelen in de Bundesliga en DFB Pokal in het Weserstadion gedurende het seizoen 2016-2017.

Werder Bremen thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Werder Bremen is overwegend groen met enkele witte horizontale banen. De witte banen bevatten dunne groene streepjes en deze streepjes worden aan de buitenkant vager en donkerder. Het Werder thuis shirt 2015-2016 is dit jaar voorzien van een ronde hals. Ten opzichte vorig seizoen zijn de mouwen nu groen en is de kleine v-hals vervangen voor een ronde hals. Deze hals heeft aan de zij- en achterkant een oranje streep. De kleur oranje is ook terug te vinden op de Nike logo op de rechterborst. De andere borst bevat het logo van Werder Bremen. Boven het embleem van Werder staat een gouden kampioensster, welke verwijst naar de vier Bundesliga kampioenschappen van de club (1965, 1988, 1993 en 2004). Hoofdsponsor van Werder Bremen is vleesproducent Wiesenhof en staat sinds 2012 in het midden van de voetbalshirts van Werder Bremen. Wiesenhof staat in ieder geval tot de zomer van 2017 op de shirts van de Duitse club. De achterkant van het thuisshirt bevat een speciaal detail. In de kraag staan de initialen van de club: SVW. De achterkant van het shirt is overwegend groen waar er plaats is voor een naam en rugnummer. Voor het seizoen 2016-2017 zullen ook de namen van de spelers weer op de shirts te zien zijn. Niemand is belangrijker dan de club, maar om de spelers meer vertrouwen te geven en ze meer verantwoordelijkheid te geven is er voor gekozen om de naam van de speler ook weer op het shirt te plaatsen. Onder het nummer staat Werder Bremen in het wit. Daaronder zijn een tweetal horizontale strepen te vinden met de dunne groene lijntjes zoals op de voorkant van het shirt. Onder de oksels loop een blauwe baan naar beneden. 

De Werder Bremen voetbalbroekjes zullen net als vorig jaar groen worden. Het Werder Bremen thuistenue 2016-2017 zal daardoor compleet groen worden. Op het broekje zal ook een blauw baan lopen zoals op de zijkant van het shirt. De blauwe en oranje accenten zorgen voor wat extra kleur in het tenue. De voetbalkousen zullen volledig wit zijn. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Werder Bremen gemaakt van gerecycled polyester en voorzien van de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor ventilatie en ervoor zorgt dat vocht naar de buitenkant van de tenues wordt getransporteerd. Check hieronder de foto's van de nieuwe Werder Bremen thuisshirts 2016-2017. Check ook het nieuwe Werder Bremen uitshirt voor 2016-2017. 

Werder Bremen voetbalshirt kopen

Het nieuwe Werder Bremen shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 70,-. Hier kan je jouw Werder Bremen shirt ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de spelers van de Duitse club. Wil je andere producten van Werder kopen? Check dan onder andere het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Werder Bremen shirt in deze officiële shop!

of in deze Werder Bremen NIKE shop!

Werder -bremen -thuis -shirt -2016-2017

Werder -bremen -tenue -thuis -2016-2017