Werder Bremen 3e shirt 2019-2020

Werder Bremen heeft dit jaar ook een alternatief uitshirt. Vandaag presenteerde Umbro namelijk het 3e shirt van de club die afgelopen seizoen als achtste eindigde in de Bundesliga. In dit tenue speelt de club een aantal uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal dit seizoen. Eerder werden al de andere Werder Bremen voetbalshirts uitgebracht door Umbro en de club. Umbro is sinds 2017 kledingsponsor van de club en Wiesenhof is sinds 2012 hoofdsponsor.

Zwart/groen Werder Bremen uit shirt en tenue 2019-2020

Het Werder Bremen 3e shirt voor 2019-2020 is overwegend zwart met een all-over print. Deze print heeft wat weg van een vingerafdruk en is groen. Deze print is echter afgeleid van de schaduw van het dak van het stadion van de club, het Weser Stadion. De groene details, afgeleid uit de clubkleuren van Werder, komen ook terug in de ronde hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. In de nek op de achterkant van het tenue is een detail verwerkt. Hier staat de leus van de club: ‘’LEBENSLANG GRUN-WEISS.’’ Op de achterkant van het 3e shirt van Werder Bremen staat ook de naam van de club. De borst van het tenue bevat het Umbro logo en het logo van de club. De ster boven het logo verwijst naar de vier Bundesliga kampioenschappen. Sponsor Wiesenhof prijkt op het midden van de tenues. Het derde tenue van Werder Bremen wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met groene accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Werder Bremen tenue, welke vanaf nu gedragen wordt door Klaassen, Osako, Pizarro, Rashica, Eggestein, Sargeant, Harnik en andere sterspelers. Check ook het Werder Bremen thuisshirt en uitshirt. 

Werder Bremen voetbalshirt kopen

Het nieuwe zwart/groene Werder Bremen voetbalshirt voor 2019-2020 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. Bij deze shirts heb je ook de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete Werder Bremen speler. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Check ook andere Werder producten! 

Scoor je Werder Bremen voetbalshirts in deze SHOP!

of DEZE WEBSHOP