Werder Bremen voetbalshirts 2019-2020

Werder Bremen en Umbro hebben vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 uitgebracht met de leus. ''Green. White. Wonderwall.'' In deze tenues speelt de club uit Bremen de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende het seizoen 2019-20. Ook dit seizoen is het Engelse sportmerk Umbro weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de nummer acht van de Duitse competitie afgelopen seizoen. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2017.

Werder Bremen thuisshirt 2019-2020

Het Werder Bremen thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij strak design. Het tenue is geheel groen en wordt gekenmerkt door de dunne, groene pintstripes over het voetbalshirt. Verder is het tenue uitgerust met een toelopende hals in het wit en de binnenkant van de hals bevat dunne, lichtgroene, witte en een groene band. De rechterborst bevat het logo van Umbro en de andere borst bevat het Werder Bremen logo met gouden ster. De gouden ster verwijst naar de vier kampioenschappen van de club (1965, 1988, 1993 en 2004). Op het midden van het thuistenue staat ook dit seizoen weer sponsor Wiesenhof. De achterkant van het tenue bevat net onder de hals de leus van de Duitse club: ''Lebenslang Grün-Weiss.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en groene kousen.

Werder Bremen uitshirt 2019-2020

Het Werder Bremen uitshirt voor 2019-2020 is geheel wit en bevat een V-hals. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een patroon van het zigzagstrepen, welke het logo van Umbro vormen. Het logo van Umbro staat in het groen op de rechterborst en de logo's van de club en Wiesenhof staan ook weer op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkergroen voetbalbroekje en witte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Werder Bremen tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Kruse, Pizarro, Rashica, Osako, Moisander, Klaassen, Sahin en andere sterspelers.

Werder Bremen voetbalshirt kopen

De nieuwe voetbalshirts van Werder Bremen kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. In deze winkels kun je vele voetbalshirts van verschillende clubs uit de Bundesliga kopen. Bij deze shirts heb je ook de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballers uit de Duitse Competitie. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Check ook andere Werder producten! 

Scoor je Werder Bremen voetbalshirts in deze SHOP!

of DEZE WEBSHOP

Werder Bremen voetbalshirts 2019-2020

 Werder Bremen thuisshirt 2019-2020

Werder Bremen uitshirt 2019-2020