Werder Bremen voetbalshirts 2021-2022

Werder Bremen en kledingsponsor Umbro hebben dit weekend de nieuwe Werder Bremen voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van trainer Markus Anfang de 2.Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in 2021-2022. Werder Bremen eindigde afgelopen seizoen op de zeventiende plek in de Bundesliga en is daardoor gedegradeerd naar het tweede niveau van Duitsland. Ook dit seizoen is Umbro weer de producent van de Werder Bremen tenues. Deze functie heeft het Engelse sportmerk sinds 2018 en het contract loopt nog tot 2025.

Werder Bremen thuisshirt 2021-2022

Het Umbro Werder Bremen thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geheel groen. De body van het tenue heeft een donkerdere tint groen dan de mouwen. Bovendien bevat de body een all-over print van verschillende elementen uit de stad Bremen, waaronder de lichtmasten van het Weserstadion en de Bremer stadsmuzikanten. Hiermee is het tenue een eerbetoon aan de stad en de band die de supporters met de stad en club hebben. De mouwen bevatten net onder het midden een witte band, welke ook weer terugkomt in de ronde hals. Op de rechterborst prijkt het Umbro logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor WIESENHOF staat op het midden van het tenue. In de nek op de achterzijde van het tenue is de leus van de club verwerkt: ''Lebenslang Grün Weiss.'' Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant van de achterkant een groene band. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen van het thuistenue zijn groen met aan de bovenkant een witte band. Op de kousen staan ook het Umbro logo en de naam van de club.

Werder Bremen uitshirt 2021-2022

Het Werder Bremen uitshirt 2021-2022 is dit jaar geheel wit met aan de onderkant van de mouwen twee brede banden in twee tinten groen. Het uitshirt is bovendien uitgerust met een v-hals en bevat een all-over print van diamanten, geïnspireerd door het Umbro logo. Het logo van het Engelse sportmerk prijkt in het groen op de rechterborst en de linkerborst bevat de badge van de club. De ster boven het logo van Werder Bremen verwijst naar de vier landskampioenschappen. Verder bevat het tenue dezelfde details als het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en witte kousen met aan de bovenkant een groene band.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Werder Bremen voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sargent, Osako, Bittencourt, Augustinsson, Rapp, Eggestein, Toprak, Veljkovic, Füllkrug en andere spelers.

Werder Bremen voetbalshirt kopen

De Umbro Werder Bremen voetbalshirts 2021-2022  kan je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Check ook andere Werder Bremen producten in deze webshops!

Bestel je Werder Bremen voetbalshirts in deze SHOP!

of DEZE WEBSHOP

Werder Bremen thuisshirt 2021-2022

Werder Bremen uitshirt 2021-2022