4 augustus 2020

Werder Bremen voetbalshirts 2020-2021

Werder Bremen en Umbro hebben afgelopen weekend ook de nieuwe Werder Bremen voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. De club van trainer Florian Kohfeldt eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek in de Bundesliga en wist zich na de play offs maar ternauwernood te handhaven. In deze nieuwe tenues speelt Werder de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden dit seizoen. Umbro is sinds 2017 kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Weserstadion.

Werder Bremen thuisshirt 2020-2021

Het Werder Bremen thuisshirt 2020-2021 is dit seizoen weer overwegend groen en de body van het tenue bevat een speciaal patroon, welke het best omschreven kan worden als een patroon van diamanten, die door elkaar heenlopen. Dit patroon heeft verschillende tinten groen en is geïnspireerd door de schaduw van de beroemde buitengevel van het Weserstadion, welke gekenmerkt wordt door de talloze diamanten. Ook het clublogo ven het logo van Umbro hebben de vorm van een diamant. Deze logo's staan ook dit jaar weer op de linker- en rechterborst. De mouwen van het thuistenue zijn een combinatie van wit en groen en daarnaast is het thuisshirt uitgerust met een witte V-hals. Op het midden van het Werder Bremen thuisshirt staat ook dit jaar weer het logo van sponsor WIESENHOF. In de nek op de achterkant van het thuistenue prijkt de leus van de Duitse club: ''Lebenslang Grün-Weiss.'' Het thuistenue van Werder Bremen wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten een groene taping. De kousen zijn groen met aan de bovenkant een witte band.

Werder Bremen uitshirt 2020-2021

Het Werder Bremen uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en bevat een print van diamanten in het groen/wit over de mouwen. Deze print heeft een fading design. Daarnaast bevat het uitshirt een ronde hals en staan de logo's van de club en sponsoren op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de leus van de club in de nek. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtgroen voetbalbroekje en de kousen hebben ook deze kleur. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Werder Bremen voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Klaassen, Rashica, Sargent, Füllkrug, Osako, Bartels, Bargfrede en nog meer spelers. Eerder lanceerden de club en Umbro al het Werder Bremen 3e shirt 2020-2021. 

Werder Bremen voetbalshirt kopen

De Werder Bremen voetbalshirts 2020-2021 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Check ook andere Werder Bremen producten! 

Bestel je Werder Bremen voetbalshirts in deze SHOP!

of DEZE WEBSHOP

Werder Bremen thuisshirt 2020-2021