7 juli 2020

Werder Bremen uitshirt 2020-2021

Werder Bremen droeg gisteren in het p/d duel met Heidenheim voor het eerst het nieuwe uitshirt. In dit uitshirt speelt Werder Bremen de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2020-2021. Ook dit seizoen is Umbro verantwoordelijk voor het design van de Werder Bremen tenues. Het Engelse sportmerk is sinds het seizoen 2018-2019 de kledingsponsor van ''Die Werderaner'' en heeft met de club van trainer Florian Kohfeldt een langdurige deal.

Werder Bremen uittenue 2020-21 | Een ode aan de stad

Het nieuwe Werder Bremen uitshirt 2020-2021 is door Umbro omgedoopt tot het ''City voetbalshirt'' en dit heeft alles te maken met de print op het nieuwe uittenue. Het voetbalshirt is een combinatie van zwart en grijs en bevat op de bovenkant een print van het stadion van de Bundesliga club, het Weserstadion, in de vorm van de vlag van de stad Bremen. Daarnaast is het tenue uitgerust met rode accenten. De ronde hals bevat een subtiele, rode lijn en hetzelfde geldt voor de lijn aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst van het Werder Bremen uitshirt is uitgerust met het Umbro logo en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief een gouden kampioensster, welke verwijst naar de vier Bundesliga kampioenschappen (1965, 1988, 1993 en 2004). Hoofdsponsor Wiesenhof versiert al sinds 2012 de tenues van Werder en prijkt ook dit seizoen op het midden vna het nieuwe Werder Bremen uittenue. Op de achterkant van het tenue is in de nek de vlag van de stad Bremen aangebracht. Het Werder Bremen uittenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met een dunne, rode lijn. Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Umbro. De kousen van het tenue zijn ook grijs met een rode band op het midden en een licht grijze band aan de bovenkant. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Werder Bremen voetbalshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Pizarro, Rashica, Sargent, Osako, Klaassen en nog meer sterspelers.

Werder Bremen uitshirt kopen

Het Werder Bremen uitshirt 2020-2021 kun je vanaf eind juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 85,- en voor kinderen € 70,-.  Bij deze shirts heb je ook de mogelijkheid om de shirts te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete spelers! 

Scoor je Werder Bremen voetbalshirts in deze SHOP!

of DEZE WEBSHOP

Werder Bremen uitshirt 2020-2021