7 juli 2017

Watford uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van de Engelse club Watford is vandaag ook gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe shirt speelt de club de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Watford eindigde afgelopen seizoen als zeventiende in de Premier League en speelt komend seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Adidas is vanaf dit seizoen kledingsponsor van de club. Adidas heeft het stokje overgenomen van het Canadese sportmerk Dryworld. Dit merk was alleen vorig seizoen kledingsponsor van de club van trainer Marco Silva. Echter omdat het merk haar afspraken niet wist na te komen, maakte Watford de keuze voor adidas. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt voor 2017-2018.

Watford FC uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuw Watford uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen overwegend rood en wordt gekenmerkt door de brede, diagonale zwarte baan over de onderkant van het shirt. Daaronder bevindt zich een dunnere witte baan. Hiermee is het shirt gebaseerd op het adidas REGISTA 16 template. Het voetbalshirt bevat verder een ronde hals en de drie strepen van adidas over de schouders en mouwen zijn wit. Op de linker borst prijkt het adidas logo, terwijl het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt op Vicarage Road, op de linker borst prijkt. FxPro is vanaf dit seizoen hoofdsponsor van de Engelse club en staat op het midden van het shirt. Subsponsor 138.com versiert de linker mouw en de andere mouw bevat tijdens de Premier League wedstrijden de officiële PL badge. Het uittenue van ''The Hornets'' wordt gecompleteerd door een rood broekje met aan de zijkanten drie witte strepen van adidas. De onderkant van de broekjes bevat een zwart/witte strip. De kousen zijn rood met aan de bovenkant drie witte adi strepen.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Watford tenues uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze tenues spelen vanaf nu spelers als Janmaat, Deenye, Amrabat, Prodl, Okaka, Cleverley, Kabasele en andere spelers. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Watford FC thuisshirt kopen

Het nieuwe Watford uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf juli/augustus kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95. In de shop hieronder kan je het nieuwe Watford shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club. Wil je andere Watford producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Watford shirt in deze online shop!