Watford FC thuisshirt 2019-2020

Premier League club Watford heeft vandaag ook in samenwerking met adidas het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van manager Javi Gracia de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden gedurende 2019-2020 op Vicarage Road gedurende 2019-2020. ‘’The Hornets’’ eindigden afgelopen seizoen op een elfde plek in de Engelse competitie en strijdt dit seizoen dus ook weer op het hoogste toneel. Adidas is sinds de zomer van 2017 kledingsponsor van Watford FC en ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe tenues.

Het Watford thuisshirt voor 2019-2020 heeft het klassieke design. Het tenue heeft ook dit seizoen weer het half-om-half ontwerp. De rechterkant van het tenue is zwart en de andere kant is geel. De mouwen van het tenue zijn ook geel en worden afgesloten door een zwart/rode bies. Ook de drie adidas strepen op de schouders zijn rood en hetzelfde geldt voor het adi logo. De linkerborst bevat het logo van de in 1881 opgerichte club en op het midden van het tenue staat sponsor Sportsbet.io. Het thuistenue van Watford FC wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan weerszijden rode adidas stripes. De kousen zijn geel met aan de bovenkant rode adidas strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Deulofeu, Pereyra, Deeney, Gray en nog meer spelers.

Watford voetbalshirt kopen

Het nieuwe Watford voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de Engelse club. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Ben je op zoek naar andere tenues voor het seizoen 2019-2020?

Bestel het dan in deze SHOP!

of bestel je Watford retro voetbalshirt in deze winkel! 

Watford FC thuisshirt 2019-2020