Watford FC voetbalshirts 2020-2021

Watford en de nieuwe kledingsponsor Kelme hebben vandaag de nieuwe Watford FC voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd met het motto ‘’Make Your Mark.’’ In deze tenues speelt de Engelse club de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden in 2020-2021. ‘’The Hornets’’ eindigden afgelopen seizoen op een achttiende plek in de Premier League en degradeerde naar het tweede niveau van Engeland. Vanaf dit seizoen is Kelme dus de kledingsponsor van Watford. Het Spaanse sportmerk is de opvolger van adidas, dat sinds 2017 kledingsponsor was van de Engelse voetbalclub.

Watford FC thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Watford thuisshirt 2020-2021 heeft een opvallend design. De body van het tenue is geel en bevat een design van diagonale zwarte banen rondom het logo van de club. Dit design heeft wat weg van zonnestralen. De mouwen van het tenue zijn zwart met een melange achtige print. De band aan de onderkant van de mouwen is geel en deze kleurencombinatie komt ook terug in de ronde hals van het Watford thuistenue. Het logo van Kelme prijkt in het door op de rechterborst en in het geel op de mouwen. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1881 opgerichte club en op het midden van de tenues prijkt sponsor Sportsbet.io. Het thuistenue van Watford wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en geheel zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Watford FC tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sarr, Deeney, Deulofeu, Welbeck, Penaranda, Gray en nog meer spelers.

Watford voetbalshirt kopen

Het nieuwe Watford voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de Engelse club en hier kun je het tenue van ''The Hornets'' ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarvoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. 

Bestel andere Watford tenues in deze SHOP!

of bestel je Watford retro voetbalshirt in deze winkel! 

Watford thuisshirt 2020-2021