Watford FC thuisshirt 2021-2022

Premier League promovendus Watford FC heeft in samenwerking met kledingsponsor Kelme het nieuwe Watford FC thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue spelen ''The Hornets'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in 2021-2022. Watford eindigde afgelopen seizoen op de tweede plek in de Championship en is dus weer terug op het hoogste niveau. Kelme is sinds vorig jaar zomer de kledingsponsor van Watford en is dit seizoen ook weer de producent van de Watford tenues.

Watford FC thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Watford FC thuisshirt 2021-2022 is dit jaar overwegend geel met een design van horizontale banen. Deze horizontale banen zijn ook weer verdeeld in dunnere strepen, die naar de onderkant steeds breder worden. Dit design bevindt zich ook op de mouwen van het tenue. Verder bevat het Watford FC thuistenue een zwarte V-hals met dunne gele lijn. De achterzijde van het tenue is volledig zwart en bevat een graphic van een bij in de nek. De rechterborst van het tenue bevat het logo van het Spaanse sportmerk Kelme en de andere borst bevat het clublogo. Vanaf dit seizoen heeft Watford een nieuwe shirtsponsor. Op het midden van het tenue prijkt namelijk in het zwart/geel het logo van STAKE. Het online Bitcoin casino en de club tekenden een samenwerkingsovereenkomst voor meerdere seizoenen. Het Watford thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de achterzijde een gele band. De pijpen van het voetbalbroekje bevatten de logo's van de club en Kelme. De kousen van het Watford thuistenue zijn geel met aan de bovenkant een subtiele zwarte band. Op het midden van de kousen staat het Kelme logo in het zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Kelme Watford FC thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sarr, Deeney, Sieralta, Gray, Hughes, Perica, Pollock en nog meer spelers en check ook het Watford uitshirt 2021-2022

Watford thuisshirt kopen

Het Kelme Watford thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de Engelse club en hier kun je het tenue van ''The Hornets'' ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarvoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. 

Bestel andere Watford tenues in deze SHOP!

of bestel je Watford retro voetbalshirt in deze winkel! 

Watford thuisshirt 2021-2022

Watford thuistenue 2021-2022