Watford FC voetbalshirts 2022-2023

Watford FC en kledingsponsor Kelme hebben de nieuwe Watford FC voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt Watford FC de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens 2022-2023. Vorig seizoen eindigde Watford FC op de negentiende plaats in de Premier League en degradeerde daardoor naar het tweede niveau van Engeland. Ook dit jaar is Kelme weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de voetbalshirts van ''The Hornets''. Deze functie heeft het Spaanse sportmerk sinds medio 2020. Stake.com is sinds medio 2021 de hoofdsponsor van Watford FC.

Watford FC thuisshirt 2022-2023

Het Watford thuisshirt 2022-2023 is natuurlijk weer overwegend geel en bevat een design van zigzag banen en geometrische vormen. Verder bevat het tenue ook dit seizoen weer rode en zwarte accenten. De linkermouw bevat aan de onderkant een rode baan en de andere mouw een zwarte baan. De overlappende V-hals is ook een combinatie van rood en zwart. Hetzelfde geldt voor de baan op de zijkanten van het tenue. Op de rechterborst prijkt het logo van Kelme en de linkerborst is uitgerust met het logo van de Engelse voetbalclub. Hoofdsponsor Stake.com versiert het midden van de Watford FC voetbalshirts. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de tekst: ''100 Years at Vicarage Road'', verwijzend naar het jubileum van het stadion van de voetbalclub. De binnenkant van de hals bevat een print, waarin de waarden van de club zijn verwerkt: Respect, inclusion, family, togetherness, empowerment.  Hier prijkt ook een label met een verwijzing naar het jubileum van het stadion. Het Watford FC thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Kelme staan. De kousen zijn geel en bevatten aan de bovenkant een zwarte en rode baan. Op de kousen staan ook de initialen van de club: WFC.

Watford FC uitshirts 2022-2023

Het Watford uitshirt 2022-2023 is dit seizoen blauw, geïnspireerd door de kleur van het thuisshirt in de periode 1927-1958. Het uitshirt bevat een opvallende print van bliksemschichten. In deze zigzag banen zijn ook dunnere horizontale banen verwerkt. Ook de witte lijnen op het Watford uitshirt hebben de vorm van een bliksemschicht. De overlappende V-hals en de band aan de onderkant van de mouwen hebben een design van horizontale blauwe en witte lijnen. Alle logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het logo van Watford betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: blauw/wit. Ook de binnenkant van dit voetbalshirt bevat een verwijzing naar Vicarage Road. Het label aan de binnenkant van het uitshirt heeft de contouren van het stadion en bevat de tekst: ''VIC 100''. De binnenkant van de hals bevat ook de waarden van de Engelse voetbalclub. Op de achterzijde van dit tenue is ook de tekst ''Vicarage Road 100 Years'' geborduurd. Het Watford uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met baluwe accenten. De kousen zijn ook blauw met een witte band aan de bovenzijde.

Het Watford FC 3e voetbalshirt 2022-2023 werd gepresenteerd tijdens de Farewell tour van Elton John in Vicarage Road. Het Watford 3e tenue wordt gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. In deze banen zijn dunnere lijnen verwerkt. Dit tenue bevat een witte polokraag met aan de onderkant een zwarte lijn. De biesjes van dit tenue zijn wit. Alle logo's op het Watford FC 3e voetbalshirt zijn zwart/wit. Verder heeft dit voetbalshirt dezelfde details als de andere twee tenues. Het derde tenue van Watford FC wordt compleet gemaakt door een zwart en wit voetbalbroekje. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Watford FC voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sarr, Dennis, Pedro, Kamara, Rose, Cukur, Kucka en nog meer spelers.

Watford voetbalshirts

De nieuwe Kelme Watford FC voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de Engelse club. Hier kun je het tenue van ''The Hornets'' ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Daarvoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. 

Bestel andere Watford tenues in deze SHOP!

of bestel je Watford retro voetbalshirt in deze winkel! 

Watford FC thuisshirt 2022-2023

Watford thuisshirt 2022-2023

Watford uitshirt 2022-2023

Watford uitshirt 2022-2023

Watford FC 3e voetbalshirt 2022-2023