Watford uitshirt 2019-2020

Watford en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-20 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club van manager Javi Gracia de uitwedstrijden in de Premier League en FA Cup. Dit seizoen is het nieuwe uitshirt van ‘’The Hornets’’ is gebaseerd op een standaard template, namelijk het TIRO19 template van adi. Dit template wordt gebruikt voor veel uitshirts van adidas dit seizoen, waaronder het uitshirt van Feyenoord.

Blauw Watford FC voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe uitshirt van Watford Football Club wordt gekenmerkt door de dunne, flitsende, verticale strepen over het shirt. Deze strepen hebben twee tinten donker blauw en bevatten bovendien een design van gradiënt cirkels. Het uitshirt van Watford is verder uitgerust met een toelopende v-hals in het wit. Deze kleur komt ook weer terug in de drie adidas strepen aan de zijkanten van het tenue. Deze strepen lopen bovendien door over de zijkanten van de voetbalbroekjes. De broekjes zijn ook donkerblauw en hetzelfde geldt voor de kousen. De logo’s van adidas en de club staan traditiegetrouw op de borst en op het midden van de voetbalshirts van Watford staat dit jaar het logo van Sportsbet.io. Het gokbedrijf en de Premier League club tekenden in juni een contract voor de duur van drie seizoenen en is de meest lucratieve deal uit de geschiedenis van de club. Op de tenues van kinderen staat overigens niet het logo van de nieuwe hoofdsponsor. In Engeland is het verboden om goksponsoren te plaatsen op tenues voor kinderen. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Watford wel uitgerust met de Climalite technologie van adidas. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Watford FC tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Pereyra, Deeney, Deulofeu, Doucouré, Gray en nog meer sterspelers. Check ook het Watford FC thuisshirt voor 2019-2020.

Watford uitshirt kopen

Het nieuwe Watford uitshirt kun je vanaf nu bestellen in de officiële shop van de Engelse club. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en € 70,- voor kinderen. Ben je op zoek naar het Watford thuisshirt of andere tenues voor het seizoen 2019-2020?

Bestel het dan in deze SHOP!