14 juni 2017

Watford FC thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Watford thuisshirt voor 2017-2018 is officieel bekend gemaakt door de Engelse Premier League club en kledingsponsor Adidas. Ook komend seizoen speelt Watford FC op het hoogste niveau van Engeland, dit doordat de club op een 17e positie eindigde en hiermee ternauwernood aan degradatie ontsnapte. Het shirt zal te zien zijn tijdens de thuiswedstrijden van de club in Vicarage Road. Dit is het eerste tenue van Watford met Adidas als kledingsponsor. De kleding van vorig jaar werd geproduceerd door Dryworld en dit eindigde in een fiasco. Naast een nieuwe kledingsponsor wordt het shirt ook versiert met de naam van een nieuwe hoofdsponsor. Onder andere sterspelers Amrabat, Deeney, Pereyra en Behrami zullen komend seizoen te zien zijn in dit Watford thuisshirt 2017-2018.

Watford thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van Watford FC voor het seizoen 2017-2018 heeft traditioneel een gele kleur met rode accenten. Ook het shirt voor komend seizoen bevat deze DNA clubkleuren. Het is voor het eerst dat Adidas verantwoordelijk is voor het design van de tenues van Watford en dat zal de Duitse kledingsponsor ook de komende jaren blijven. Net zoals meerdere minder belangrijke teams van Adidas is dit thuisshirt gebaseerd op het Tiro 17 template. Het overwegend gele shirt bevat donkerrode details. Deze rode details keren terug op de drie adidas trademark strepen aan de zijkanten van het shirt. Ook de v-hals en de lijntjes over de schouders bevatten deze kleur. Midden op de borst is kledingsponsor FxPro in het rood aangebracht op het thuisshirt. FxPro vervangt 138.com als hoofdsponsor. Deze sponsor is terug te vinden op de linkerschouder. Boven FxPro zijn zowel het logo van Adidas als van de Engelse voetbalclub te zien. Simpele maar krachtige zwarte broekjes en kousen maken het Watford tenue 2017-2018 compleet. Het zwarte voetbalbroekje bevat aan de zijkanten in het rood de bekende adidas strepen. De onderkant van het broekje heeft een dun rood lijntje. Het Watford logo is op de rechterpijp aangebracht. De zwarte kousen bevatten midden op de sok het logo van adidas en de bovenkant de drie trademark strepen. Check ook het uitshirt!

Watford FC thuisshirt kopen

Het nieuwe Watford thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf juli/augustus kopen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 74,95. In de shop hieronder kan je het nieuwe Watford thuisshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club. Wil je andere Watford producten kopen? Check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Watford shirt in deze online shop!