11 juni 2018

Watford thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe thuisshirt van Watford is vandaag officieel gelanceerd. Zoals gebruikelijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor adidas. Het nieuwe thuisshirt van Watford is gelanceerd onder het motto ‘’Here to Create.’’ De nieuwe shirts van de Engelse club zijn te zien tijdens de thuiswedstrijden in de Engelse Premier League, de FA Cup en tijdens de League Cup. Tijdens deze toernooien en competities speelt Watford haar thuiswedstrijden in het Vicarage Road. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 20.000 supporters. Deze supporters schreeuwen de ploeg van trainer Javi Gracia naar de overwinning. Ook de Nederlanders Daryl Janmaat en Marvin Zeegelaar gaan volgend jaar schitteren in dit nieuwe thuisshirt. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van Watford? Check de details hieronder!

Watford thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van Watford is het Duitse sportmerk adidas. Het Duitse merk heeft weer zijn uiterste best gedaan om een schitterend thuisshirt te ontwerpen. Natuurlijk komen de traditionele clubkleuren van Watford ook terug in het nieuwe thuisshirt. Het nieuwe thuisshirt van Watford is namelijk voorzien van zowel zwarte als gele banen. Deze lopen verticaal over het shirt heen. Het nieuwe shirt is uitgerust met een schitterende V hals. Deze wordt versierd met een zwarte rand. Ook de bekende adidas strepen op het shirt zijn zwart van kleur. De 3 adidas strepen zijn terug te vinden op de schouders van het shirt. De schouders van het thuisshirt waarin Watford gaat spelen in de Premier League zijn ook zwart van kleur. Het bekende adidas logo, de Badge of Sports staat op de rechterkant van de borst. Dit logo is zwart. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Watford. Grote prijzen heeft Watford nog nooit gewonnen. Wel speelde de club één keer in Europa. Tijdens de UEFA Cup van 1983/1984 haalde de club de achtste finale van dit toernooi. Op de voorkant van het nieuwe thuisshirt staat ook de naam van de shirtsponsor. FxPro is de trotste shirtsponsor van de Premier League club. De naam van de sponsor staat in het rood op het shirt. Met de naam van de sponsor in het rood, komen alle kleuren uit het logo van Watford terug in het shirt. Komend seizoen wordt het 3e jaar op rij dat Watford in de Premier League te zien is. Een nieuw record voor de club van de Italiaanse voorzitter Giampaolo Pozzo.

Het nieuwe thuistenue van Watford wordt gecompleteerd door een zwarte broek en zwarte voetbalkousen. Deze worden versierd met een geel randje. Ook zijn de logo’s van adidas en Watford terug te vinden op het broekje en kousen van het nieuwe thuistenue. Net zoals bij alle tenues van adidas wordt ook bij dit nieuwe tenue van het Duitse merk gebruik gemaakt van de adidas Climalite technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de Engelse Premier League. Check ook het nieuwste uitshirt!

Watford voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Watford is vanaf nu te koop in de onderstaande winkel. In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Watford. Ben je opzoek naar andere producten van de Engelse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Premier League voetbalshirt in DEZE WEBSHOP