25 juli 2018

Watford FC uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Watford uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door de Engelse club en kledingsponsor adidas. De eerste details van het nieuwe shirt werden vorige week echter al bekend. De Engelse club gaf deze shirts namelijk gratis weg aan alle supporters die vorig seizoen alle 19 uitwedstrijden van de club hadden bezocht. Deze supporters kregen er bovendien een brief van aanvoerder Troy Deeney bij. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Watford FC de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2018-2019. De club van manager Gracia eindigde vorig seizoen op een veertiende plek en speelt daarom dit seizoen weer op het hoogste niveau van Engeland. Check hieronder alles over het nieuwe shirt!

Groen Watford uit shirt en tenue 2018-2019

Het Watford uitshirt voor 2018-2019 is geïnspireerd door het adidas Condivo template. Dit betekent dat het shirt dunne, horizontale banen bevat Deze banen hebben twee tinten groen en deze kleuren wisselen zich zowel horizontaal als verticaal af, waardoor het shirt een opvallend design heeft. Veel adidas uitshirts voor 2018-2019 hebben dit template. Het Watford uitshirt voor 2018-2019 heeft verder ook fel groene accenten. Deze zijn te vinden in de ronde hals en in de drie strepen van adidas over de schouders. Ook het logo van adidas op de rechter borst is fel groen. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2017 de tenues van de Premier League club. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het shirt staat sponsor FXPRO. Het nieuwe Watford uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een groen broekje met aan de zijkanten fel groene adidas stripes. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie en op beide items staan uitingen van de club en adidas.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe uitshirts van Watford ook weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Deulofeu, Deeney, Doucouré, Sema, Amrabat en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Watford voetbalshirt kopen

Het nieuwe uitshirt van Watford kan je vanaf augustus bestellen in de onderstaande winkel. Dit shirt is alleen beschikbaar voor volwassenen, in de maten S, M, L, XL en XXL. Het shirt heeft ongeveer een prijs van € 84,95. In deze winkel heb je ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van Watford. Ben je opz oek naar andere producten van de Engelse club? Bekijk dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Premier League voetbalshirt in DEZE WEBSHOP