VVV-Venlo voetbalshirts 2023-2024

VVV-Venlo heeft zojuist de voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Het nieuwe tenue is een primeur, aangezien Craft Sportswear de nieuwe kledingpartner is van VVV.  Zij nemen in dit seizoen het stokje over van Masita. In deze shirts zal de ploeg uit Limburg het opnemen in de steeds sterker wordende Keuken Kampioendivisie. Hier behaalden ze afgelopen seizoen een zevende plek en een periodetitel. In de play-offs om promotie degradatie werden ze echter in de halve finale uitgeschakeld door Almere City. 

VVV Venlo thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe VVV-tenue in geel en zwart is uniek omdat het het allereerste tenue is dat geproduceerd wordt door Craft Sportswear, de kersverse kledingpartner van de club. Het gele shirt is voorzien van de logo's van verschillende sponsoren, waaronder Seacon Logistics op de borst. ACS Cleaning en Personato staan op de mouwen en op de achterkant is plaats voor BetCity en VidaXL. Bovendien is het shirt ontworpen met dunne zwarte lijnen die gecombineerd de contouren van een 'V' vormen. Deze lijnen bestaan uit kleine driehoekjes, die de vorm van het VVV-logo aannemen. Op de voorkant van het shirt is het wapen van de stad Venlo te zien. Het voetbalbroekje is zwart en heeft logo's van Youfone op de voorkant en EP:Tummers op de zijkant, samen met een gele accent in de vorm van een dunne lijn. De voetbalsokken zijn geel met een zwarte band en het Craft-logo in het midden.

VVV Venlo Uitshirt 2023-2024

In het seizoen 2023-2024 heeft de Koelclub ervoor gekozen om tijdens hun uitwedstrijden te spelen in de kleur paars. Het paarse uitshirt heeft een opvallend ontwerp met meerdere vlakken in verschillende tinten paars. Deze vlakken zijn gerangschikt in de vorm van V's, wat zorgt voor een interessant visueel effect. De kraag kent in het midden een roze accent, dat ook weer terugkomt aan de onderkant van beide mouwen. Op het Craft shirt prijkt het logo van Craft op de rechterborst, terwijl het VVV-Venlo logo in dezelfde witte kleur op de linkerborst te vinden is.  Ook op het uitshirt zijn verschillende sponsorlogo’s terug te vinden. Seacon Logistics heeft een prominente plek op de voorkant van het voetbalshirt. Personato en ACS Cleaning staan beide op de mouwen, terwijl BetCity en VidaXL de achterkant sieren. Het voetbalbroekje is eveneens paars met het roze accent dat we ook terugzien op de kraag van het voetbalshirt. Sponsor Youfone staat onder het clublogo op het rechterbeen, en het logo van kledingsponsor Craft is op het linkerbeen terug te vinden. De voetbalsokken zijn paars met een roze bovenkant en een wit Craft logo in het midden.

 

VVV-Venlo voetbalshirts 2023-2024
VVV-Venlo voetbalshirts 2023-2024
VVV-Venlo voetbalshirts 2023-2024
VVV-Venlo voetbalshirts 2023-2024