11 september 2020

VVV Venlo uitshirt 2020-2021

VVV Venlo en kledingsponsor Masita hebben afgelopen week ook het nieuwe VVV Venlo uitshirt 2020-2021 gepresenteerd met het motto: ‘’Venlo Mien Stedje. Veur Altied.’’ In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Hans de Koning de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2020-2021. Masita is sinds 2010 de kledingsponsor van de Limburgers en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2023.

 Het VVV Venlo uitshirt 2020-2021 is dit jaar in stijl van twee kleuren van de vlag van de stad. Waar het thuisshirt geel is, is het uitshirt overwegend blauw met rode accenten. Dit zijn de andere twee kleuren van de vlag. Op de website van de club geeft met aan waarom voor deze kleuren gekozen is: ‘’ Onze kleuren zijn rood én blauw. Kleuren van passie en vuur, van Maas en verankering. Diep in ons hart. De stad, de club. Het stadswapen met de leeuw en het anker op de kraag. Het maakt ons sterk en onbevreesd. Veur altied. De schouders eronder.’’ Het tenue is dus blauw met aan de onderkant een design van dunne, verticale lijnen. Verder bevat het tenue een v-hals met een subtiele, rode lijn. Deze lijn komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De sponsorlogo’s op het tenue zijn goud. De rechterborst bevat het logo van Masita en op het midden van het tenue staat sponsor Seacon Logistics in het goud. Andere sponsoren op het tenue zijn Personata, Resifence en VidaXL. De linkerborst bevat de clubbadge van ‘’The Good Old.’’ Een laatste detail bevindt zich nog in de nek. Hier bevindt zich een rood/blauw label met daarin het wapen van de stad. Het VVV Venlo uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gouden logo’s. De kousen zijn ook blauw met rode accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VVV Venlo tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als van Crooy, Post, Schmitz, Pachonik, Bastiaanse, Kum en andere spelers en check ook het VVV Venlo thuisshirt.

Het nieuwe VVV Venlo thuisshirt is vooralsnog alleen te koop in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere shirts van Eredivisie clubs kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!

VVV uitshirt 2020-2021