8 augustus 2017

VVV Venlo voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van VVV Venlo zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Eredivisionist en kledingsponsor Masita. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club van trainer Maurice Steijn de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. De Limburgse club werd afgelopen seizoen kampioen in de Jupiler League en promoveerde daardoor naar het hoogste niveau. Masita is dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues van VVV Venlo. Deze functie vervult het merk (na een doorstart) sinds 2015 en beide partijen hebben in ieder geval een contract tot 2019. Check hieronder de details van de nieuwe voetbalshirts van VVV Venlo.

VVV Venlo thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe VVV Venlo thuisshirt voor 2017-2018 heeft het iconische design. Het shirt is geel met zwarte details. De v-hals is zwart en dit geldt ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het shirt over de rechterkant van het shirt zwarte, verticale banen. Kledingsponsor Masita prijkt op de rechter borst en op de mouwen. Op het midden van het shirt staat shirtsponsor SEACON Logistics. Subsponsor Personato staat op de rechter mouw en de linker borst bevat het logo van de in 1903 opgerichte club. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en gele kousen met zwarte accenten.

VVV Venlo uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van VVV Venlo heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. Deze blauwe details komen terug in de v-hals en in de drie strepen over de rechterkant van het shirt. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. De logo's van de club, Masita en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met blauwe accenten. De kousen hebben ook deze combinatie van kleuren.

De nieuwste VVV Venlo voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere shirts van Eredivisie clubs kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!