VVV Venlo voetbalshirts 2019-2020

VVV Venlo en kledingsponsor Masita hebben afgelopen week zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt voor 2019-2020 officieel uitgebracht met de leus: ‘’Dit shirt is van ons.’’ In deze tenues speelt de club van trainer Robert Maaskant de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende dit seizoen. VVV Venlo eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plek in de Eredivisie en speelt dit seizoen ook weer op het hoogste niveau. Ook dit seizoen is Masita weer kledingsponsor van de Limburgers. Masita heeft deze functie al sinds 2010 en vorig jaar werd het contract verlengd tot 2023.

VVV Venlo thuisshirt 2019-2020

Het VVV Venlo thuisshirt voor 2019-2020 is geheel geel en bevat aan de onderkant een watermerk van het logo van de club. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de v-baan over de borst. Ook vorig jaar had het tenue deze v-baan. Deze V staat niet alleen voor de letters van de naam van de club. De V staat dit jaar ook weer voor vooruitgang, verhalen en verleden. Deze V kwam al eerder terug op de tenues van de periode 1954-1961 en de periode 2010-2014. Verder bevat het tenue, heel toepasselijk, een v-hals in het zwart en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Op de borst prijken de logo’s van Masita, de club en Seacon. Het logo van sponsor Seacon Logistics staat ook op het midden van het tenue. De rechtermouw bevat het logo van ACS Cleaning en de andere mouw het logo van Personata. De achterkant van het voetbalshirt bevat het logo van VIKING en Holboz. De binnenkant van de hals is uitgerust met de naam van de club en op de achterkant van het shirt staat een anker met  de tekst: ‘’ALLES HEEJ IS VVV…!’’ Het thuistenue van VVV Venlo wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en gele kousen met zwarte details.

VVV Venlo uitshirt 2019-2020

Het VVV Venlo uitshirt voor 2019-2020 is rood en heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Ook dit tenue bevat een v-baan over de borst en is uitgerust met een watermerk van het logo van de club. Het uitshirt bevat een witte v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen is ook wit. Alle logo’s van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Hetzelfde geldt voor de tekst in de nek. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de VVV Venlo tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Opoku, Susic, Soriano, Van Ooijsen, Post, Sinclair en nog meer sterspelers.

De nieuwste VVV Venlo voetbalshirts zijn vooralsnog alleen te koop in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere shirts van Eredivisie clubs kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!

VVV Venlo thuisshirt 2019-2020