VVV Venlo voetbalshirts 2022-2023

VVV Venlo heeft zijn nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2022-2023 officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor Masita. Het Limburgse sportmerk is al sinds 2010 de trotse kledingsponsor van de club uit Venlo. Afgelopen seizoen eindigde de club uit Limburg op de tiende plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ook dit seizoen zijn de shirts weer te bewonderen in de Keuken Kampioen Divisie en in de KNVB Beker gedurende het seizoen 2022-2023. Ben je nieuwsgierig naar de details van de nieuwe tenues? Check ze hieronder!

VVV Venlo thuis shirt en tenue 2022-2023

Het thuisshirt van VVV Venlo wordt gekenmerkt door de traditionele gele kleur met zwarte details. Deze komen terug in zwarte banen, welke in verticale richting over het shirt lopen. Deze worden echter onderbroken door een gele diamant in het midden van het shirt. Ook de hals, wat natuurlijk een V hals hoort te zijn en de brede biezen aan de onderkant van de mouwen van het shirt zijn zwart van kleur. Uiting van de shirtsponsor staat op de rechterborst, op de linkerbost prijkt het clubwapen van VVV Venlo. De hoofdsponsor van VVV is Seacon Logistics Deze staat niet alleen op de buik van het shirt, maar ook op het midden van de borst op het shirt. Verschillende sponsoruitingen zijn ook terug te vinden op de mouwen van het tricot. Het nieuwe thuistenue van VVV Venlo wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en gele kousen.

VVV Venlo uit shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe uitshirt van VVV Venlo heeft een opmerkelijke kleur. Het shirt is namelijk licht groen. Verder is het shirt uitgerust met een all-over print van penceelstreken, welke in diagonale richting over het shirt lopen. De verdere details van het tenue zijn wit van kleur. Deze witte kleur komt terug in de hals van het shirt en de brede biezen aan de onderkant van de mouwen. Ook de kledingsponsor Masita is terug te vinden op het shirt, op de rechterborst. Op de linkerborst prijkt het monochrome clubwapen van VVV Venlo. Dit betekent dat de kleuren van het logo zijn aangepast aan de kleuren van het tricot. De hoofdsponsor, Seacon Logistics komt terug op dezelfde plekken van het shirt als bij het thuistenue, ook de ‘’sleeve’’ sponsoren komen overéén met het thuisshirt. Een groene broek en groene kousen completeren het nieuwe tenue van VVV Venlo voor het seizoen 2022-2023. Check hieronder nog meer foto’s van de nieuwe tenues van VVV Venlo voor het seizoen 2022-2023!

De nieuwe voetbalshirts van VVV Venlo zijn op dit moment alleen te bestellen in de officiële webshop van de Limburgse club. Ben je opzoek naar andere voetbalshirts? Check DEZE WEBSHOP