VVV Venlo voetbalshirts 2021-2022

VVV Venlo en kledingsponsor Masita hebben afgelopen week ook de nieuwe VVV Venlo voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt het elftal van trainer Jos Luhukay de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Beker wedstrijden in 2021-2022. VVV eindigde afgelopen seizoen op de zeventiende plek in de Eredivisie en degradeerde daardoor direct naar de Eerste Divisie. Ook dit jaar is Masita weer de producent van de VVV Venlo voetbalshirts. Deze functie heeft het Limburgse sportmerk sinds de zomer van 2010.

VVV Venlo thuisshirt 2021-2022

Het VVV Venlo thuisshirt 2021-2022 gaat terug naar de basis en bevat weer de iconische V op de borst. De v-baan staat niet alleen symbool voor de naam van de club, maar ook voor victorie, het verleden, verenigen en natuurlijk voetbal. Het VVV Venlo thuisshirt 2021-2022 is volledig geel en bevat de v-baan met schaduweffect over de borst. In deze v-baan is een hartbeat verwerkt. Immers ''zonder hartslag heeft de club geen leven en zonder leven geen voetbal en geen VVV Venlo.'' Daarnaast is het VVV Venlo thuisshirt uitgerust met een v-hals in het zwart/geel. Ook in de zwarte band aan de onderkant van beide mouwen en op de zijkanten van het voetbalshirt komen de drie V's terug. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt het wapen van de stad, het anker en de leeuw. De rechterborst bevat het logo van Masita en de linkerborst de badge van de club. De binnenkant van de hals bevat in een handgeschreven lettertype de volledige naam van de club: ''Venlosche Voetbal Vereniging.'' Op het tenue staan bovendien verschillende sponsors: Season Logistics, Personata, ASC Cleaning, vidaXL en Resifence. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en geel/zwarte kousen.

VVV Venlo uitshirt 2021-2022

Het VVV Venlo uitshirt 2021-2022 is dit jaar wit met blauwe en rode accenten, verwijzend naar de kleuren van de stad. De kleuren blauwe en rood komen terug in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. Bovendien zijn alle logo's op het VVV Venlo uittenue blauw. Deze logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. De badge van de Venlonaren betreft een monochroom logo. Dit houdt in dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het uittenue, in dit geval blauw/wit. De binnenkant van de hals bevat ook de tekst: ''Venlosche Voetbal Vereniging'' en in de band aan de onderkant van de mouwen komen ook de drie V's terug. Verder bevat het tenue aan de achterzijde een rood/blauwe band met daarin een geel anker, verwijzend naar het wapen van de stad. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauwe voetbalbroekje en blauwe kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de VVV Venlo voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Post, Van Rooijen, De Boer, Braken, Roemer, Hupperts, Dekker, Janssen en nog meer spelers. De Masita VVV Venlo voetbalshirts 2021-2022 zijn vooralsnog alleen te bestellen in de (online) fanshop van de Limburgse club. Wil je andere voetbalshirts voor 2021-2022 kopen? Check het dan exclusief in DEZE SHOP!

VVV Venlo thuisshirt 2021-2022

VVV Venlo uitshirt 2021-2022

VVV Venlo thuistenue 2021-2022

Achterkant VVV Venlo uitshirt 2021-2022