8 maart 2017

Voetbalshirts vrouwenelftal Zweden 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van het nationale vrouwenelftal van Zweden zijn inmiddels officieel gelanceerd door adidas en de Zweedse voetbalbond. In deze shirts spelen de vrouwen van Zweden de Euro 2017 wedstrijden en de overige wedstrijden gedurende 2017 en 2018. Het EK voor vrouwen vindt dit jaar van 16 juli tot 6 augustus plaats in Nederland en de dames van Zweden zijn ingedeeld in poule B en strijden met de vrouwen van Duitsland, Italië en Rusland om een ticket naar de kwartfinales van het toernooi. De Zweedse voetbalbond en adidas hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van het nationale dameselftal gelanceerd.

Zweden dames thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van het vrouwenelftal van Zweden is uiteraard een combinatie van geel en blauw en daarmee geheel in stijl van de vlag van het land. Het shirt is volledig geel en bevat een kleine opstaande blauwe kraag. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw, evenals het logo van adidas op de rechter borst. Het Duitse sportmerk is sinds 2013 kledingsponsor van de vertegenwoordigende elftallen van Zweden en was dat eerder al in de periode 1976-2003. De linker borst is uitgerust met het logo van de Zweedse voetbalbond SvFF (Svenska Fotbollförbundet). De adidas trademark strepen staan op dit shirt aan de zijkanten en zijn blauw. Het tenue van de verliezend finalist van de Olympische Spelen van 2016 wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten gele adidas stripes. De kousen zijn volledig geel.

Zweden dames uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van het nationale vrouwenelftal van Zweden is overwegend blauw en bevat een melange achtige gloed. Dit shirt bevat verschillende gele accenten, welke terug komen in de ronde hals en de drie adidas strepen over de schouders. De bies aan de onderkant van de mouwen is geel en de logo's van adidas en de voetbalbond staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue van de dames van Zweden wordt gecompleteerd door een blauw broekje met aan de zijkanten gele adidas strepen. De kousen van het tenue zijn blauw met een gele band aan de bovenkant en daarboven drie gele adidas trademark strepen. Bovendien bevatten de kousen de initialen van de voetbalbond.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van het vrouwenelftal van Zweden uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het shirt wordt vanaf nu gedragen door speelsters als Asllani, Blackenstenius, Schelin en Sembrant.

Voetbalshirt vrouwen Zweden kopen

Het nieuwe shirt en tenue van het nationale dameselftal van Zweden kan je per direct kopen in de onderstaande online shop. De prijs van het shirt is € 79,95. In deze online shop kan je het shirt van Zweden laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hier wordt de officiële bedrukking voor gebruikt, die de vrouwen van Zweden ook op het shirt dragen. Wil je andere producten van Zweden kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe Zweden vrouwen voetbalshirt in deze SHOP

of scoor andere Zweden producten in deze online WINKEL!