5 april 2017

Voetbalshirts vrouwenelftal Spanje 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van het nationale dameselftal van Spanje voor 2017-2018 zijn officieel gelanceerd afgelopen week. In deze nieuwe shirts spelen de vrouwen van Spanje onder andere de Euro 2017 wedstrijden deze zomer. Het EK voor vrouwen vindt dit jaar plaats in Nederland en het nationale elftal van Spanje strijd in poule D met Portugal, Schotland en Engeland om een ticket naar de kwartfinales van het toernooi. Evenals van het mannenelftal is adidas kledingsponsor van het vrouwenelftal van Spanje en presenteerde het zowel het nieuwe thuisshirt als uitshirt. We bespreken ze hieronder allebei!

Spanje thuis shirt dameselftal 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van het vrouwenelftal van Spanje heeft vooral een klassiek design. Het voetbalshirt is natuurlijk overwegend rood en bevat een classy polo kraag. Verder bevat het shirt gele accenten, welke terugkomen in de drie strepen van adidas op de zijkanten van het shirt en in de logo's van adidas en de Spaanse voetbalbond Real Federación Española de Fútbol (RFEF) op de borst. Adidas is sinds 1992 al kledingsponsor van de voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen. Het nieuwe tenue van de dames van Spanje wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten gele strepen van adidas. De kousen van het tenue zijn ook rood met gele details.

Spanje uit shirt dameselftal 2017-2018

Het uitshirt van het Spaanse vrouwenelftal wordt gekenmerkt door de witte en zilveren horizontale banen over het shirt. Dit shirt bevat een ronde hals en de adidas trademark strepen over de schouders en mouwen zijn rood. De logo's van de voetbalbond en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een wit broekje en witte kousen met rode accenten. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe tenues van het Spaanse dameselftal uitgerust met de adidas Climacool technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren.

Voetbalshirt en tenue dames Spanje kopen

Het nieuwe voetbalshirt van de dames van Spanje kan je per direct kopen. Beide shirts hebben een prijs van € 79,95 en kunnen worden bedrukt met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van het nationale elftal van Spanje kopen? Check het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

 Koop het nieuwe Spanje vrouwen voetbalshirt in deze SHOP

of scoor andere Spanje producten in deze online WINKEL!