14 mei 2017

Vitesse uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2017-2018 is vandaag officieel gelanceerd. Dit nieuwe shirt werd door de Arnhemmers gedragen in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2016-2017, welke met 3-0 gewonnen werd. In dit nieuwe shirt speelt de kersverse bekerwinnaar de Eredivisie, KNVB Beker en Europa League wedstrijden gedurende dit seizoen. Evenals het nieuwe thuisshirt, is dit voetbalshirt een ode aan het 125 jarig bestaan dit jaar. Bovendien is het nieuwe tricot geheel in stijl van de kleuren van de stad Arnhem.

Vitesse uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2017-2018 is namelijk overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne blauwe diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het shirt. Blauw is de kleur van de stad Arnhem. Verder bevat het nieuwe uitshirt van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Gelredome, een gevouwen kraag met rechte hals. Onder de rechte hals bevindt zich een y-design. De rechter borst is uitgerust met het logo van Macron, terwijl de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk de schouders versieren. Het sportmerk is sinds 2014-2015 aan de club van trainer Henk Fräser verbonden. De andere borst is uitgerust met het logo van Vitesse. Onder dit logo bevindt zich een speciaal label met daarin de tekst: ''125 jaar'' verwerkt. Vitesse werd op 14 mei 1892 opgericht en het nieuwe uitshirt werd dus precies 125 jaar na dato gelanceerd. Een verwijzing naar de verjaardag van de club is ook te vinden aan de achterkant van de kraag. De binnenkant van de kraag is uitgerust met het wapen van Arnhem en het logo van de club. Het nieuwe tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met blauwe details. Deze blauwe details komen ook weer terug in de overwegend witte kousen.

De nieuwe Vitesse tenues zijn uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze technologie zorgt namelijk voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Va Wolfswinkel, Büttner, Kashia, Foor, Zhang, Rashica, Baker en nog meer sterren. Check ook het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2017-2018.

Vitesse uitshirt kopen

Het nieuwe Vitesse shirt en tenue kan je vanaf per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de clubshop en onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. Je hebt uiteraard de mogelijkheid de shirts van de Arnhemmers te laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Vitesse shirt vanaf mei in deze SHOP!