Vitesse thuisshirt 2021-2022

Vitesse en Nike hebben vandaag het nieuwe Vitesse thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt het team van trainer Thomas Letsch de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League thuiswedstrijden in het Gelredome gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is Nike weer de producent van de Vitesse tenues. Deze functie heeft het sportmerk Amerikaanse sportmerk sinds de zomer van 2019. Vanaf dit seizoen hebben de Arnhemmers wel een nieuwe sponsor op het midden van de tenues staan.

Vitesse thuis shirt en tenue 2021-2022

Vitesse tekende namelijk een contract met Etoro, specialist op het gebied van het sociaal investeren. Het bedrijf heeft een community van meer dan 20 miljoen geregistreerde gebruikers uit meer dan 100 landen. Het sociale aspect van het platform houdt in dat eToro-beleggers hun kennis en ideeën met elkaar kunnen delen. Het bedrijf is in Europa ook de kledingsponsor van clubs als AS Monaco, Slavia Praag en CFR Cluj en tekende vooralsnog een contract voor de duur van één seizoen met een optie voor meerdere seizoenen.

Het Vitesse thuisshirt 2021-2022 heeft dit jaar weer de traditionele zwarte banen op het tenue. De basiskleur van het voetbalshirt is geel en verder is het tenue uitgerust met vier brede horizontale zwarte banen over de voorkant van de tenues. Deze banen worden geflankeerd door dunnere zwarte banen. De banen worden op het midden onderbroken door het logo van de nieuwe shirtsponsor: eTORO. Verder bevat het tenue een brede zwarte V-hals, welke ook aan de achterkant een toelopend design heeft. De mouwen zijn geel en bevatten aan de onderkant ook een zwarte band. De rechterborst bevat in het wit de swoosh van kledingsponsor Nike en de andere borst bevat de badge van de club. Op de linkermouw is het logo van BurgersZoo aangebracht en de rechtermouw bevat het logo van Clean Mat Trucks. In de nek op de achterzijde van het tenue staat een leus van de club: ''Believe in More.'' Daaronder prijkt het logo van een andere sponsor: Print PetFoods. De achterkant van het thuisshirt is bijna volledig geel, met uitzondering van de onderkant. Deze bevat dezelfde banen als de voorkant van het voetbalshirt. Het Vitesse thuistenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de club en Nike bevat, alsook het logo van SMB Willems. De kousen van het Vitesse thuistenue zijn ook geheel wit met een zwarte swoosh.

Zoals alle tenues van Nike dit seizoen zijn de Vitesse voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Vitesse thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Hernandez, Openda, Wittek, Manhoef, Frederiksen, Oroz en nog meer spelers of check het Vitesse uitshirt 2021-2022

Vitesse voetbalshirt bestellen

Het Vitesse thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande fanshop. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. De broekjes bestel je vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 14,95. In deze webshop kun je het nieuwe Vitessse tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je de nieuwste trainingskleding. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse thuisshirt direct in deze SHOP!

Vitesse thuisshirt 2021-2022

Vitesse voetbalshirt 2021-2022

Nike Vitesse thuisshirt 2021-2022