Vitesse uitshirt 2021-2022

Een week na de lancering van het nieuwe Vitesse thuisshirt 2021-2022 hebben de Arnhemmers en kledingsponsor Nike het Vitesse uitshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club van trainer Thomas Letch de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en Conference League in 2021-2022. Het nieuwe Vitesse uittenue staat geheel in het teken van de stad Arnhem en heeft dan ook de kleuren van de ‘’Ernhemse’’ vlag.

Vitesse uit shirt 2021-2022

Het Nike Vitesse uitshirt 2021-2022 is namelijk een combinatie van wit en blauw. Het meest opvallende detail van het Vitesse uittenue is de print van de skyline van de stad over de borst. Het uitshirt bevat dit jaar niet de traditionele badge van de club, maar bevat alleen een badge van de adelaar uit het wapen en de vlag van de stad. Het moderne logo van Vitesse komt wel terug in de rugnummers op de achterkant van het Vitesse uitshirt. Verder zijn alle details en logo’s op het uittenue blauw. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue staat het logo van de nieuwe shirtsponsor ETORO. Onder het logo van de sponsor bevindt zich een modern lijnenspel, welke de overloopt vormt naar het geheel blauw voetbalbroekje. Verder bevat het tenue een klassieke retro kraag. Dit is een combinatie tussen een brede toelopende kraag en een rechte hals. De binnenkant van de hals bevat de naam van de club en hier bevindt zich ook de vlag van de stad. Ook de logo's van BurgersZoo, CleanMatTrucks en Prins Petfood staan in het blauw op het voetbalshirt. Het Vitesse uitshirt 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van Nike en de club staan. De kousen zijn ook volledig blauw met aan de boven- en onderkant een zwarte band en op het midden een witte swoosh.

Zoals alle Nike tenues zijn de Vitesse uittenues ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is verwerkt in het materiaal van de voetbalshirts en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nike Vitesse uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Doekhi, Wittek, Hernández, Manhoef, Frederiksen, Yapi, Gboho, Rasmussen, Bero, Darfalou en nog meer spelers.  

Vitesse uitshirt bestellen

Het Nike Vitesse uitshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen en kinderen. Voor volwassenen heeft het voetbalshirt een prijs van € 69,95 en voor kinderen is het shirt € 59,95. De broekjes bestel je vanaf € 29,95 en de kousen vanaf € 14,95. In deze winkels kun je de nieuwe tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. 

Bestel het nieuwste Vitesse uitshirt direct in deze SHOP!

Vitesse uitshirt 2021-2022

Vitesse uittenue 2021-2022