Vitesse uitshirt 2022-2023

Vitesse en Nike hehebben nu ook het nieuwe Vitesse uitshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt het team van trainer Thomas Letsch de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende het seizoen 2022-2023. Eerder presenteerden Nike en de club al het Vitesse thuisshirt 2022-2023. Nike is sinds medio 2019 de kledingsponsor van Vitesse en eToro sinds medio 2020 de hoofdsponsor.

Het Vitesse uitshirt 2022-2023 is dit jaar een eerbetoon aan de stad en vooral aan de Eusebiuskerk. Het voetbalshirt is een combinatie van navy blauw en oranje. De oranje accenten komen met name terug in het design van flitsende horizontale strepen op de mouwen. Ook alle logo's op het tenue zijn oranje. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en de linkerborst het clublogo. Dit betreft een monochroom logo. De badge heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue: navy blauw/oranje. Het logo van Etoro staat in het oranje op het midden van het uittenue. Verder wordt het uitshirt gekenmerkt door een watermerk van van de Eusebiuskerk op de voorzijde. Ook de achterkant van het tenue bevat een verwijzing naar de kerk. Hier staat een silhouet van het letterhek van de Eusbiuskerk met daarin de tekst: ''130 jaar Vitesse Arnhem.'' Meike Verhagen, directrice van de kerk, is vereerd met de vermelding van de kerk op het Vitesse uittenue: “De Eusebius op het uitshirt van Vitesse staat voor trots op Arnhem, maar ook voor vrijheid en veerkracht. De kerk is na ruim tien jaar uit de steigers en dat mag en zal iedereen weten. We zijn blij en vereerd om met Vitesse samen te werken. Samen maken we de stad!” Ook Peter Rovers, commercieel directeur van Vitesse, reageert verheugd op het design: ”Wij zijn trots op onze stad en vinden het belangrijk om dat op een krachtige manier uit te dragen. Dat doen we steeds vaker door de iconen van Arnhem, waarvan de Eusebiuskerk een schitterend voorbeeld is, in een mooi daglicht te zetten. Zo laten wij zien dat Arnhem een prachtige stad is, met veel mogelijkheden. De stadstrots willen wij graag overbrengen, omdat wij er erin geloven dat de liefde voor de stad hand en hand gaat met die voor de club.”

Het Vitesse uitshirt bevat ook de logo's van verschillende sponsors. Op de achterzijde van het tenue staat BetCity en op de mouwen staan de logo's van Burgers'Zoo en Clean Mat Trucks. Het Vitesse uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Nike en de club staan. De broekjes bevatten bovendien het logo van subsponsor SMB Willems. De kousen zijn ook volledig donkerblauw.

Zoals alle Nike tenues zijn de Vitesse Arnhem voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Vitesse uitshirt bestellen

Het Nike Vitesse uitshirt 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de officiële webshop! Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. De broekjes zijn beschikbaar vanaf € 29,95 en de kousen vanaf € 19,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel het nieuwste Vitesse uitshirt direct in deze Vitesse fanshop!

Vitesse uitshirt 2022-2023

Vitesse uitshirt 2022-2023

Vitesse uitshirt 2022-2023