Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023

Vitesse en kledingsponsor Nike hebben inmiddels ook het nieuwe Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Arnhem de jaarlijkse Airborne wedstrijd. Dit seizoen is FC Volendam op 17 september de tegenstander van Vitesse in de traditionele Airborne wedstrijd. Al sinds 2007 eert Vitesse de Airborne veteranen rondom de jaarlijkse wedstrijd en zijn er ook veteranen bij de wedstrijd aanwezig. Rondom de wedstrijd worden bovendien verschillende evenementen en sfeeracties georganiseerd. Het is dit jaar 78 jaar dat de Slag om Arnhem plaats vond.

Vitesse 3e voetbalshirt 2022-2023

Het Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023 is dit jaar weer lichtblauw met bordeaux rode accenten. Dit zijn de zogenaamde Airborne kleuren. Dit seizoen bevat het voetbalshirt een design van lichtblauwe verticale banen vanaf de borst tot de onderkant. De brede banen worden geflankeerd door dunnere banen en bovendien bevindt zich op de borst een v-baan. Op de rechterborst bevindt zich de zogenaamde Poppy badge. De klaproos is een eerbetoon aan de gevallen militairen bij alle gewapende conflicten. De linkermouw bevat een bordeaux rode badge met daarin een afbeelding van een pegasus. Dit logo is geïnspireerd door het logo van de British Airborne Division. Een ander detail is in de nek op de achterzijde van het tenue verwerkt. Hier staat de tekst: ''Lest we forget'' met het logo van het parachuteregiment van het Britse leger. Op de linkerborst prijkt het Vitesse logo. Dit betreft een monochroom logo. Het logo heeft namelijk niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het tenue: bordeaux rood/lichtblauw. Ook alle andere rode logo's op het tenue hebben bordeaux rode tinten. De rechterborst bevat de swoosh van Nike en op het midden van het tenue staat hoofdsponsor Etoro. De rechtermouw bevat het logo van Cleanmat Trucks en de linkermouw het logo van Burger's Zoo. De achterzijde van het tenue is ook uitgerust met het logo van BETCITY. Het Airborne voetbalshirt van Vitesse bevat bovendien een ronde hals. De rugnummers op de achterzijde van het tenue bevatten ook nog een detail. De onderkant van de rugnummers hebben namelijk een graphic van een Pegasus. Het tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje. Op de linkerzijde van het voetbalbroekje staan de logo's van Nike (lichtblauw/wit) en Vitesse (bordeaux/lichtblauw) en de rechterzijde bevat het logo van SMB Willems. De kousen van het Vitesse Airborne voetbalshirt zijn volledig bordeaux rood.

Zoals alle Nike tenues zijn de Vitesse voetbalshirts uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in het materiaal van het tenue verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Nike Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023, dat eenmalig gedragen wordt tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Volendam. In de andere wedstrijden dragen de spelers het thuisshirt of uitshirt.

Vitesse Airborne voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse Airborne voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 69,95 en voor kindeen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 59,95. De voetbalbroekjes zijnbeschikbaar vanaf € 29,95 en de kousen zijn € 14,95. Check in deze fanshop ook andere Vitesse merchandising.

Bestel de Vitesse voetbalshirts direct in deze SHOP!

Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023

Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023

Vitesse Airborne voetbalshirt 2022-2023