Vitesse Airborne voetbalshirt 2020-2021

Vitesse en Nike hebben afgelopen weekend ook het Vitesse Airborne voetbalshirt 2020-2021 gelanceerd. Dit tenue werd door de Arnhemmers gedragen in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Sparta. Ieder jaar presenteert de club in samenwerking met de kledingsponsor een speciaal Airborne voetbalshirt, als ode aan de slag om Arnhem, 76 jaar geleden. Sinds 2007 speelt Vitesse bovendien een zogenaamde Airborne wedstrijd, waarin het Airborne voetbalshirt eenmalig gedragen wordt.

 Vorig seizoen diende het Airborne tenue zelfs als uitshirt van de club uit Gelderland

Het Vitesse Airborne voetbalshirt 2020-2021 is dit jaar ook weer bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de dunne verticale strepen, verwijzend naar de verticale banen op het Vitesse thuisshirt. Bovendien bevat het Vitesse Airborne tenue dit jaar een ronde hals. Als ode aan de helden van de Slag om Arnhem zijn er gouden details op het tenue aangebracht. De swoosh van Nike op de rechterborst is goud en hetzelfde geldt voor de Vitesse badge op de andere borst. Deze badge is een combinatie van bordeaux en goud. Het tenue is bovendien met nog meer details uitgerust. De achterkant van de hals bevat de tekst: ‘’Never Forget Our Heroes.’’ Hier bevindt zich ook een afbeelding van een pegasus. Het gevleugelde paard Pegasus was namelijk iconisch voor het logo van de Britse 1ste Airbone Division die tijdens de Operatie Market Garden in Arnhem gedropt werd. Een ander detail bevindt zich aan de binnenzijde van de hals. Hier prijkt de tekst: ‘’We’ll meet again’’, het nummer van Vera Lynn. Uiteraard staan ook de gebruikelijke sponsoren weer op het tenue. Op het midden van het voetbalshirt staat sponsor WATERONTHARDER.COM. Op de schouders staan de logo’s van BurgersZoo en SuccesParken. De achterkant van het tenue bevat het logo van Prins Petfoofds. Het tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood/maroon voetbalbroekje en de kousen hebben ook deze kleur. Zoals alle Nike tenues zijn de Vitesse voetbalshirts ook uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Het eerste exemplaar werd overigens persoonlijk overhandigd aan de in Edenfield woonachtige en onlangs 100 jaar geworden veteraan Sir Wilf Oldham.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Vitesse Airborne voetbalshirts 2020-2021, welke alleen in de wedstrijd tegen Sparta werden gedragen en dit seizoen niet meer gedragen worden door de club. Check bovendien het nieuwe Vitesse uitshirt 2020-2021. 

Vitesse Airborne voetbalshirt bestellen

Het Vitesse Airbone tenue kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 79,95 en voor kinderen € 69,95.  In de officiële fanshop van de Arnhemmers vind je bovendien andere merchandising, zoals het nieuwe trainingspak of andere trainingskleding. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Vitesse thuisshirt direct in deze SHOP!

Vitesse Airborne voetbalshirt 2020-2021

detail Vitesse Airborne voetbalshirt 2020-2021