Vitesse thuisshirt 2020-2021

Vitesse en Nike hebben na het nieuwe uitshirt nu ook het Vitesse thuisshirt 2020-2021 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt de club uit Arnhem de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Gelredome gedurende 2020-2021. Sinds de zomer van 2019 is Nike de kledingsponsor van de Arnhemmers en ook dit seizoen is het Amerikaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de Vitesse voetbalshirts. Het nieuwe tenue van de in 1892 opgerichte voetbalclub is een combinatie van klassiek en modern.

Vitesse thuis shirt en tenue 2020-2021

Het Vitesse thuisshirt 2020-2021 heeft het kenmerkende design. Het voetbalshirt bevat namelijk opnieuw de bekende zwarte en gele verticale banen. In deze banen heeft men dit seizoen en special effect verwerkt. Ter hoogte van de borst bevindt zich een diagonale lijn, welke de banen breken en er een zigzag effect van de banen ontstaat. Door het midden van de zwarte banen loopt een dunne, verticale lijn in het geel. De mouwen van het voetbalshirt zijn zwart en verder bevat het tenue een Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. Evenals het uitshirt bevat het tenue van de club van trainer Thomas Letsch verschillende extra details. In de nek op de achterkant van het tenue bevindt zich het wapen van de stad Arnhem. De stijl van de bedrukking van de namen en nummers van de spelers op de achterkant van het tenue is geïnspireerd door de trolleybussen, die door Arnhem rijden. Op de rechterborst prijkt de swoosh van Nike in het wit en de andere borst bevat het logo van de club uit Gelderland. Hoofdsponsor Waterontharder.com prijkt op het midden van de nieuwe tenues. Het internetbedrijf en Vitesse tekenden eerder dit jaar een contract voor twee seizoenen. Het thuistenue bevat ook weer verschillende subsponsoren. De rechterschouder is uitgerust met het logo van Succesparken en de andere schouder met het logo van Burgers Zoo. Het nieuwe tenue van Vitesse wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop niet alleen de logo’s van Nike en de club staan, maar ook die van SMB Willems en DunoAir. De kousen zijn ook geheel wit.

Alle Nike tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Vitesse voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Openda, Bazoer, Buitink, Musaba, Doekhi, Clar, Tannane en nog meer spelers.

Vitesse voetbalshirt bestellen

Het Vitesse thuisshirt kun je vanaf nu bestellen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 69,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) is het tenue € 59,95. De bijbehorende voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 29,95 en de kousen voor € 14,95 in de officiële fanshop van de club. Hier kun je het tenue van de Arnhemmers ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Vitesse thuisshirt direct in deze SHOP!

Vitesse voetbalshirt 2020-2021

Vitesse thuisshirt 2020-2021