Vitesse uitshirt 2020-2021

Afgelopen weekend hebben Vitesse en kledingsponsor Nike het nieuwe Vitesse uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt het keurkorps van trainer Thomas Letsch de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden in 2020-2021. Het tenue is dit seizoen tot stand gekomen in samenwerking met de supporters van de Arnhemmers. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor de productie van de nieuwe tenues van Vitesse. Het Amerikaanse sportmerk is sinds de zomer van 2019 de kledingsponsor van de Eredivisionist en destijds tekenden beide partijen een contract voor vier seizoenen.

Vitesse uit shirt en tenue 2020-21 | Een ode aan de stad

Het nieuwe Vitesse uitshirt 2020-2021 is bijna geheel blauw, zogenaamd ‘’Ernems blauw.’’ Qua design haalt het tenue inspiratie uit de trolleybussen, die de supporters naar het stadion van de club brengen. Het tenue wordt dan ook gekenmerkt door de drie verticale banen, welke een donkere tint blauw hebben. In de baan aan de linkerkant is ook een speciale tekst verwerkt: ‘’Wij zijn de jonges uut Ernem.’’ Een ander detail prijkt boven de swoosh van Nike op de rechterborst. Hier prijkt een print van de tweekoppige adelaar (de Hertog) uit het clublogo van Vitesse. Verder bevat het tenue een zogenaamde Vapor hals. Dit is een combinatie tussen een diagonale en rechte hals. De binnenkant en achterkant van de hals zijn uitgerust met een taping in kleuren van de vlag van Gelderland. Deze taping is blauw/geel/zwart. Verder hebben de mouwen een flitsend design. Deze zijn namelijk uitgerust met een design van dunne strepen. De linkerborst bevat het clublogo en op het midden van het tenue staat de nieuwe hoofdsponsor van Vitesse: Waterontharder.com. Sinds januari prijkt het logo van de nieuwe shirtsponsor al op de achterkant van de Vitesse voetbalshirts en vanaf dit seizoen dus op de voorkant. De logo’s van Succesparken en Burgers Zoo staan op de schouders van het Vitesse voetbalshirt. Het laatste detail is te vinden in de rugnummers van de nieuwe uitshirts. Qua kleuren hebben de rugnummers de kleuren van de trolleybussen in Arnhem en ook het lettertype is hierdoor geïnspireerd. Het Vitesse uittenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een design van flitsende strepen. De kousen van het tenue zijn ook blauw met aan de bovenkant en onderkant een donkerblauwe band.

Dit seizoen heeft Nike twee versies van het nieuwe Vitesse voetbalshirt uitgebracht. De Vapor Match versie betreft de versie die de spelers ook echt dragen. Deze tenues zijn uitgerust met de Vaporknit technologie van Nike. Deze tenues vallen strakker en zijn lichter dan de replica versie. Zowel de authentic als de replica voetbalshirts bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Vitesse uitshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Darfalou, Bazoer, Clark, Doekhi, Bruns, Tannane, Tronsad en nog meer spelers of check het Vitesse thuisshirt 2020-2021. 

Vitesse uitshirt bestellen

Het Vitesse uitshirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De Vapor Match versie is alleen voor volwassenen beschikbaar en heeft een prijs van € 99,95. De replica versie kun je zowel voor kinderen als voor volwassenen bestellen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 69,95 en voor kinderen € 59,95. De bijbehorende voetbalbroekjes bestel je al vanaf € 29,95 in de officiële fanshop van de club. Hier kun je het tenue van de Arnhemmers ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering! 

Bestel het nieuwste Vitesse uitshirt direct in deze SHOP!

Vitesse uitshirt 2020-2021