26 april 2017

Vitesse thuisshirt 2017-2018

Vandaag hebben Vitesse en kledingsponsor Macron het officiële thuisshirt van de Arnhemse club gepresenteerd voor het seizoen 2017/2018. De ploeg van hoofdtrainer Henk Fräser draagt dit shirt voor het eerst tijdens de bekerfinale tegen AZ, op 30 april in De Kuip. Komend seizoen hebben de Vitesse-spelers dit shirt aan bij thuiswedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en eventuele Europese wedstrijden. Dit nieuwe tricot is een ode aan het 125-jarig bestaan van de club, die op 14 mei 1892 werd opgericht. Verschillende details op het nieuwe Vitesse-shirt verwijzen naar dit jubileum. Hieronder nemen we het nieuwe design verder onder de loep.

Wil je het nieuwe Vitesse shirt voor 2017-2018 kopen? Check het vanaf mei exclusief in deze SHOP!Vitesse thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2017-2018 wordt natuurlijk gekenmerkt door de zwarte en gele verticale banen over het shirt en heeft een echte retro kraag. De kraag van het shirt betreft namelijk een zwarte gevouwen kraag met twee dunne gele lijnen. Verder loopt de hals in een v naar een rechte hals en bevat het shirt onder de hals een geel v-design. Ook de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. Het logo van het Italiaanse sportmerk Macron versiert de rechter borst. De kledingsponsor verzorgt sinds 2014-2015 de tenues van de Arnhemmers en de trademark tekens van het merk komen terug op de schouders en mouwen. De linker borst bevat het embleem van de club en op het midden van het shirt prijkt het logo van shirtsponsor Truphone, welke ook sinds 2014-2015 aan de club verbonden is. De achterkant van het shirt bevat een verwijzing naar het 125 jarig bestaan van de Gelderse club. Hier staat namelijk de tekst: ''125 jaar.'' Deze tekst komt overigens ook terug in een label onder het logo van de club. Tijdens de bekerfinale van 2017 zal Vitesse met een speciale bekerfinale badge op de rechter mouw spelen.

Het nieuwe Vitesse tenue voor 2017-2018 wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Zoals alle tenues van Macron zijn de tenues van Vitesse uitgerust met de mPerformance technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Kashia, Büttner, Van Wolfswinkel, Rashica, Foor en nog meer spelers. Ook het nieuwe shirt van Liverpool is een ode aan het 125 jarig bestaan. Check ook het nieuwe Vitesse uitshirt. 

Vitesse voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vitesse shirt en tenue kan je vanaf per direct kopen voor kinderen en volwassenen in de clubshop en onderstaande online winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 74,95 en voor kinderen € 64,95. Je hebt uiteraard de mogelijkheid de shirts van de Arnhemmers te laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Vitesse shirt vanaf mei in deze SHOP!