12 september 2018

Vitesse Airborne voetbalshirt 2018-2019

Vitesse heeft in samenwerking met kledingsponsor Macron het speciale Airborne voetbalshirt voor het seizoen 2018-2019 bekend gemaakt. Sinds 2007 eren de Arnhemmers de Airborne veteranen rondom de Airbone wedstrijd. Dit jaar vindt deze wedstrijd plaats op zondag 23 september. Dan neemt Vitesse het in het Gelredome op tegen ADO Den Haag. Deze wedstrijd staat altijd in het teken van de Slag om Arnhem in 1944 en vindt daarom ieder jaar in september plaats. Alle activiteiten rondom de wedstrijd zijn een eerbetoon aan de meer dan 1700 Britse en Poolse militairen die bij de Slag om Arnhem het lieven lieten en zijn begraven op de Airborne begraafplaats. Ieder jaar lanceert Vitesse in samenwerking met Macron een speciaal shirt voor deze wedstrijd, zo ook dit seizoen! Check hieronder alle details!

Vitesse Airborne shirt en tenue 2018

Het shirt werd dit jaar door trainer Slutskiy en Maikel van der Werff overhandigd aan Arnhemmer Jan Loos, die de oorlog nog meegemaakt heeft. Dit gebeurde in het Airborne musem bij de John Frostbrug. Ieder seizoen is het speciale Vitesse Airborne voetbalshirt geheel in stijl van de zogenaamde Airborne kleuren. Het shirt is dit jaar overwegend licht blauw en bevat twee verticale, paarse banen over de voorkant van het shirt. Ook de mouwen van het nieuwe shirt zijn paars en worden afgesloten door een licht blauwe bies. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de polo kraag van het voetbalshirt van Vitesse. De rechter mouw van het tenue bevat de speciale Pegasus badge. De Pegasus staat symbool voor de Slag om Arnhem. Het shirt is verder uitgerust met de gebruikelijke details. Op de rechter borst prijkt het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. Sponsor Droomparken versiert het midden van het shirt en de linker borst bevat het logo van de Arnhemmers. Verder bevat de achterkant van het shirt in de nek de naam van de stad en staat daaronder het logo van sponsor PRINS. Het Airborne tenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en licht blauwe kousen met paarse details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de shirts die door sterren als Buttner, Foor, Bero, Clarke, Linssen, Serero, Karavajev en andere sterspelers eenmalig gedragen wordt in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag en check ook het nieuwe Vitesse thuisshirt en uitshirt voor 2018-2019!

Vitesse voetbalshirt bestellen

De nieuwe tenues van Vitesse kan je vanaf nu voor volwassenen en voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande webshop kan je het Vitesse voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse shirt altijd in deze SHOP!