27 juni 2018

Vitesse thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2018-2019 is door de club in samenwerking met kledingsponsor Macron officieel gelanceerd. In dit voetbalshirt spelen de Arnhemmers de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2018-2019 in het Gelredome. Vitesse won afgelopen seizoen de play-offs in de Eredivisie, waardoor het start in de tweede voorronde van de Europa League. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron de kledingsponsor van het keurkorps van de nieuwe trainer Sloetski. Het Italiaanse merk en de club hebben sinds 2014 een verbintenis. Destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van vijf seizoenen. Check hieronder alle details over het nieuwe thuisshirt.

Vitesse thuis shirt en tenue 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van Vitesse voor 2018-2019 staan dit jaar geheel in het teken van het clubsymbool van de club, de hertog. Sinds het seizoen 2008-2009 is de Amerikaanse zeearend het symbool van de Arnhemmers. De zeearend is daarnaast onderdeel van het wapen van de stad Arnhem. Vitesse viert dit seizoen dat het tien jaar met trots de Hertog op de linker borst draagt. Het thuisshirt wordt gekenmerkt door de brede gele en zwarte banen over het shirt. De body van het shirt bevat twee verticale banen in het geel en twee in het zwart. De linker mouw is zwart met een subtiele gele lijn aan de onderkant en de andere mouw is geel met zwarte accenten. Het logo van Macron versiert de rechter borst en de trademark tekens van het merk staan op de schouders en mouwen. Dit seizoen is het shirt uitgerus tmet een klassieke polo kraag in het zwart/geel. De onderkant van het tenue bevat een gele band. De linker borst bevat het logo van de club, waarin de tweekoppige arend, de Hertog, staat. Om dit logo bevindt zich bovendien een watermerk van de tweekoppige adelaar. Een ander detail komt nog terug op de achterkant van het shirt. Hier is het oprichtingsjaar van de Arnhemmers verwerkt: EST 1893. Droomparken staat dit seizoen als hoofdsponsor op het midden van het shirt van Vitesse. Het bedrijf dat recreatieparken ontwikkelt tekende een meerjarige deal met Vitesse en vervangt de vorige hoofdsponsor, SWOOP. Cleanmat trucks staat als subsponsor op de rechter mouw.

Het nieuwe thuistenue van Vitesse wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Macron staan. De kousen zijn bovendien volledig wit. Ook dit seizoen zijn alle tenues van Macron weer uitgerust met de mPerformance technologie van het merk, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vandaag werd ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 bekend gemaakt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue van Vitesse.

Vitesse voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor volwassenen en voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande webshops kan je het Vitesse voetbalshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse shirt altijd in deze SHOP!