27 juni 2018

Vitesse uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2018-2019 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt bekend gemaakt door de Arnhemse club en kledingsponsor Macron. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van de club die dit seizoen onder leiding staat van trainer Sloetski. Macron en Vitesse hebben sinds 2014 een samenwerking. In dit nieuwe tenue speelt Vitesse de uitwedstrijden in de Europa League, Eredivisie en KNVB Beker dit seizoen. De nieuwe tenues staan geheel in het teken van een onderdeel van het logo van de club. Nieuwsgierig? Check hieronder alles over het nieuwe uittenue!

Navy blauw/neon Vitesse uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt is dit jaar overwegend navy blauw en bevat een opvallend graphic print over de mouwen. Deze graphic print is geïnspireerd door de vleugels van de tweekoppige adelaar uit het logo van de club. De zogenaamde hertog werd in 2008 geïntroduceerd en is dus dit jaar tien jaar onderdeel van het logo van de club. Het opvallende grapic design over de mouwen is een combinatie van blauw en neon blauw en straalt kracht en strijdlust uit. Het uitshirt van Vitesse bevat dit jaar ene klassieke polo kraag met zowel navy blauwe als neon blauwe accenten. Opvallend is ook de kleur van het logo van Vitesse. Nooit eerder was dit logo monochroom. Dit betekent dat het logo op het uitshirt dit jaar niet in stijl is van de clubkleuren van Vitesse, maar juist dezelfde kleuren heeft als het uitshirt van de club. Achter het Vitesse logo is een watermerk verwerkt. Dit watermerk is net wat groter dan het logo en dit betreft een watermerk van de Hertog. De andere borst is uitgerust met het logo van Macron en de trademark logo's van het merk staan op de schouders van het uittenue. Vanaf dit seizoen is Droomparken de hoofdsponsor van Vitesse. Beide partijen tekenden vorige week een meerjarige deal. Ook sponsoren als Prins en Cleanmat staat op het tenue. De onderkant van de achterkant van het shirt is uitgerust met een licht blauwe band. Het shirt wordt dit jaar nog afgemaakt door een extra detail. Aan de achterkant van de kraag is namelijk het oprichtingsjaar van Vitesse verwerkt: EST 1892.

Het nieuwe Vitesse uittenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje met neon accenten. De kousen hebben ook deze kleur. Op beide items staan uitingen van de club en Macron. Alle tenues van het Italiaanse sportmerk zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie. Check ook alle details van het nieuwe thuisshirt!

Vitesse uitshirt bestellen

Het nieuwe Vitesse uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu voor volwassenen en voor kinderen bestellen. Dit kan in de maten 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80,- en voor kinderen € 70,-. In de onderstaande webshops kan je het Vitesse uitlshirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het nieuwste Vitesse shirt altijd in deze SHOP!