20 september 2017

Vitesse Airborne voetbalshirt 2017-2018

Vitesse en kledingsponsor Macron hebben afgelopen weekend weer een speciaal Airborne voetbalshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit shirt speelde de club uit Arnhem in de thuiswedstrijd tegen VVV Venlo, welke eindigde in 1-1. Dit shirt werd eenmalig door de bewoners van het Gelredome gedragen. De club en de Italiaanse kledingsponsor lanceren jaarlijks een zogenaamd Airborne voetbalshirt ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem in 1944. Tijdens de wedstrijd tegen VVV waren er ook een aantal oud-strijders en veteranen aanwezig. Hieronder bespreken we het design van het speciale Airborne voetbalshirt van 2017-2018.

Vitesse Airborne shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Airborne voetbalshirt van Vitesse is ook dit seizoen weer in stijl van de Airborne kleuren. Het shirt is overwegend licht blauw en wordt gekenmerkt door de bordeaux rode accenten. Deze bordeaux rode accenten komen terug in de horizontale pinstripes over het voetbalshirt. Ook de zijkanten van het shirt bevatten een bordeaux rode band en op de mouwen zijn ook bordeaux rode accenten aanwezig. De mouwen zijn aan de bovenkant licht blauw en lopen naar de onderkant middels een ‘fading’ effect over in het bordeaux rood. Ook de klassieke henley collar aan de bovenkant heeft deze kleur. Verder is het shirt uitgerust met horizontale, licht blauwe banen. Deze banen hebben twee tinten licht blauw. De rechter borst van het voetbalshirt is uitgerust met het logo van Macron en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk komen terug op de mouwen. Het Italiaanse sportmerk verzorgt sinds 2014-2015 de tenues van de club die dit seizoen in de groepsfase van de Europa League speelt. De linker borst bevat het logo van Vitesse en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor SWAAP. Een speciaal embleem bevindt zich nog op de rechter mouw. Dit is namelijk een badge met een afbeelding van een Pegasus, welke het symbool is van de Airborne. Op de badge staat ook de Airborne slogan: ‘’Lest we forget.’’

Het Airborne tenue van Vitesse wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo’s van Macron en Vitesse prijken. De kousen van het tenue zijn bovendien wit. Eerder lanceerden Vitesse en Macron al een nieuw thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018.

Vitesse voetbalshirt kopen

Het nieuwe Vitesse Airborne shirt is dit jaar nergens te bestellen. De voetbalshirts die door de spelers gedragen werden in de wedstrijd tegen VVV worden momenteel geveild in de webshop van Vitesse. Deze veiling loopt alleen nog deze week. Wil je andere Vitesse voetbalshirts van 2017-2018 kopen? Check dan de onderstaande online winkel. Hier scoor je het shirt van Vitesse voor een prijs van € 74,95 en kan je deze laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwste Vitesse shirt in deze winkel!