4 juli 2016

VFL Wolfsburg thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Nike onder het motto ''The eXtra mile.'' In dit nieuwe shirt speelt VFL Wolfsburg de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden in de Volkswagen Arena in Wolfsburg gedurende 2016-2017. Wolfsburg is afgelopen seizoen als achtste geëindigd, waardoor het geen Europees voetbal speelt komend seizoen. Nike is vanaf dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Duitse club en volgt Kappa op. Het Italiaanse sportmerk was vanaf 2014 kledingsponsor van de club. We bespreken hieronder het design van het nieuwe shirt van de ''Wölfe''

VFL Wolfsburg thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe VFL Wolfsburg shirt voor 2016-2017 heeft dit seizoen een appel groene kleur als basis kleur en bevat bovendien donker groene accenten. Deze donker groene accenten komen terug aan de achterkant van de v-hals en in de bies aan de onderkant vand e mouwen. De rechter borst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk sponsort Wolfsburg naar verluid voor een bedrag van € 8,- miljoen per jaar. Nike en de Duitse club tekenden in mei een contract welke beide partijen in ieder geval tot 2025 aan elkaar zal binden. De linker borst van het shirt is uitgerust met het logo van de club waar trainer Dieter Hecking aan het roer staat. Op het midden van het voetbalshirt prijkt het logo van hoofd- en shirtsponsor Volkswagen, welke al sinds 1952 aan de club verbonden is. De achterkant van het nieuwe Wolfsburg trikot bevat nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de leus: ''Fussball ist alles.'' Het nieuwe Wolfsburg thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje, waarop ook de logo's van Nike en de club prijken. De kousen van het nieuwe Wolfsburg thuistenue zijn geheel appel groen en bevatten een witte swoosh van Nike. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe shirts  en tenues van VFL Wolfsburg uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Bruma, Dost, Draxler, Schürrle, Kruse, Dante en nog meer sterspelers van de club. Check ook het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017.

VFL Wolfsburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je je Wolfsburg shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de spelers van de Duitse club. Bovendien is het mogelijk de mouwen uit te rusten van de officiële Bundesliga badges. Wil je andere Wolfsburg producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg shirt in deze officiële shop!

of in deze STORE! 

VFL Wolfsburg Voetbalshirts 2016-2017

VFL-wolfsburg -thuis -shirt -2016-2017