6 juli 2017

VFL Wolfsburg voetbalshirts 2017-2018

VFL Wolfsburg en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 gelanceerd. In deze nieuwe shirts speelt Wolfsburg de Bundesliga en DFB Pokal wedstrijden gedurende 2017-2018. Wolfsburg eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plaats in de Bundesliga en wist zich na play-offs maar net te handhaven. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe tenues. Het Amerikaanse sportmerk is sinds het seizoen 2016-2017 namelijk kledingsponsor van de club. Nike en de Bundesliga club lanceerden zowel een nieuw thuisshirt, als een nieuw uitshirt en 3e shirt. Check hieronder de details van de nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirts.

VFL Wolfsburg thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt voor 2017-2018 wordt gekenmerkt door de flitsende groene en witte horizontale strepen over het shirt. Deze strepen vormen over de body van het shirt bovendien een grote X. Verder bevat het shirt dit seizoen een v-hals met aan de achterkant een blauwe band. De blauwe band komt ook weer terug aan de zijkanten van het shirt. Deze band zet uit wanneer de spelers in beweging zijn en zorgt ook voor ventilatie. De mouwen van het shirt zijn geheel groen en aan de binnenkant van de kraag is de leus van de club verwerkt: ''FUSSBALL IST ALLES.'' Het nieuwe VFL Wolfsburg thuistenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit met een groene swoosh.

VFL Wolfsburg uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van VFL Wolfsburg is dit jaar overwegend blauw met groene accenten. De groene details komen vooral terug in de band achter de ronde hals en in de swooh van Nike op de rechter borst. Bovendien staat de leus van de club in het groen in de kraag. De logo's van Volkswagen en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een blauw broekje en blauwe kousen.

VFL Wolfsburg 3e shirt 2017-2018

VFL Wolfsburg heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit is hetzelfde 3e shirt als de club vorig seizoen had. In dit voetbalshirt speelt de Duitse club vooral de uitwedstrijden in de DFB Pokal. Dit shirt is wit en wordt gekenmerkt door de verticale, dunne, groene pinstripes. Ook dit shirt bevat een ronde hals en de logo's van de club, Nike en Volkswagen prijken op dezelfde plek als op het thuisshirt en uitshirt. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Zoals alle tenues van Nike zijn de tenues van Wolfsburg uitgerust met de Nike Dri Fit technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Bazoer, Blasczykowski, Malli, Gustavo, Gomez, Rodriguez, Bruma en andere sterspelers.

VFL Wolfsburg shirt kopen

Het VFL Wolfsburg shirt kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Wolfsburg ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in DEZE WINKEL!