12 juli 2018

VFL Wolfsburg voetbalshirts 2018-2019

VFL Wolfsburg en Nike hebben de nieuwe tenues voor 2018-2019 officieel bekend gemaakt. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de club de wedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2018-2019. De club van trainer Labbadia wist afgelopen seizoen maar net degradatie te ontlopen. ''Die Wölfe'' eindigde afgelopen seizoen namelijk op een zestiende plaats in de competitie. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue van de club die haar thuiswedstrijden speelt in de Volkswagen Arena. Beide partijen hebben sinds 2016 een samenwerking. Deze duurt in ieder geval nog tot de zomer van 2025. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van VFL Wolfsburg.

VFL Wolfsburg thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt voor 2018-2019 is dit jaar donker groen en wordt gekenmerkt door de all-over print van een lichter groene X over de body van het shirt. Het X-design op het voetbalshirt van Wolfsburg bevat dit jaar dunne, verticale strepen, welke het shirt een opvallend design geven. Dit design is een ode aan het shirt van 2009. In dit seizoen werd Wolfsburg kampioen. De X staat dit jaar ook symbool voor het Romeinse getal 10. In 2019 is het tien jaar geleden dat de club kampioen werd. Verder heeft het tenue alle kenmerken van het nieuwe template van Nike. Zo is het thuisshirt uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De mouwen bevatten flitsende zigzagstrepen en in de hals en aan de achterkant van de nek is een strip in de clubkleuren van Wolfsburg verwerkt. Deze taping is blauw/wit groen. Een ander speciaal detail komt terug aan de binnenkant van de hals. Hier is namelijk het wapen van de stad Wolfsburg verwerkt. De rechter borst is uitgerust met de swoosh van Nike in het fel groen en de andere borst bevat het logo van Wolfsburg. Volkswagen is de hoofdsponsor van Wolfsburg en versiert het midden van het tenue. Het thuisstenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en donker groene kousen met een fel groene band op het midden. Op beide items staan uitingen van Nike en de club.

VFL Wolfsburg uit shirt en tenue 2018-2019

Het VFL Wolfsburg uitshirt voor 2018-2019 is geheel wit en bevat de blauwe en licht groene details uit de clubkleuren van de Duitse club in de hals van het shirt. De rechter zijkant van de hals is blauw en de andere kant is groen. Ook de binnenkant en buitenkant van de nek bevatten een taping in de clubkleuren en aan de binnenkant van het uitshirt staat ook weer het wapen van de stad. Het uitshirt is ook uitgerust met een diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. De logo's van de club, Volkswagen en Nike staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uitshirt wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. De kousen van het uittenue zijn wit met een licht groene band.

Zoals alle Nike tenues zijn de voetbalshirts van VFL Wolfsburg uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het shirt dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Bazoer, Blaszczykowski, Malli, Arnold, Brooks, Ntep, Weghorst, Verhaegh en nog meer sterspelers.

VFL Wolfsburg voetbalshirt bestellen

Het nieuwe VFL Wolfsburg shirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In de onderstaande webshops kan je het Wolfsburg tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF DEZE WINKEL!

 of de officiële NIKE SHOP