VFL Wolfsburg voetbalshirts 2023-2024

VFL Wolfsburg heeft haar nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 vandaag officieel gelanceerd. De swoosh, het logo van Nike, staat sinds het seizoen 2016-2017 op het shirt van ‘’Die Wölfe’’. In de vandaag gelanceerde tenues speelt het team van trainer Niko Kovac haar wedstrijden in de DFB Pokal, en de Bundesliga. Indien er een heel goed einde van de competitie wordt gespeeld zien we de tenues ook nog in de conference league aankomend seizoen. Ben je nieuwsgierig naar het design van de nieuwe voetbalshirts van de voetbalshirts van de Duitse club? Check de details hieronder!

VFL Wolfsburg thuisshirt 2023-2024

Het nieuwe thuisshirt van VFL Wolfsburg voor het seizoen 2023-2024 wordt gekenmerkt door de traditionele clubkleuren. Het tenue wordt verdeeld in de lichtgroene en de witte kleur. Het is een zogeheten half-half design. De bovenkant van het shirt is lichtgroen en een schuin diagonale lijn scheid de witte onderkant van het shirt. De mouwen van het shirt zijn ook lichtgroen. Op de rechterborst staat het logo van Nike, deze is zwart van kleur. Op de linkerborst prijkt het clubwapen van de Duitsers. Het logo van Volkswagen, de Duitse sponsor en eigenaar van de club is zwart van kleur, en staat op het midden van het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals. In de nek staat ook een grijs logo van de stad Wolfsburg. Dit is een verwijzing naar het 85 jarig bestaan van de stad Wolfsburg. Het nieuwe thuistenue van VFL Wolfsburg wordt gecompleteerd door een groene broek en groene sokken met witte details. Check hieronder nog meer foto’s van het nieuwe thuistenue van VFL Wolfsburg

VFL Wolfsburg uitshirt 2023-2024

Het nieuwe uitshirt van Wolfsburg is overwegend zwart van kleur, met een vette all over print op de borst en de mouwen van het nieuwe tenue. Deze print is ook te zien op de achterkant van het shirt. De clubkleur van Wolfsburg komt in het uittenue terug in de all over print, en de omlijning van de kraag. Het logo van Nike is ook groen van kleur, net als het logo van de shirtsponsor Volkswagen. Op de linkerborst prijkt het monochrome clubwapen van de Duitse suptopper. De sterke link tussen stad en club wordt ook in het uitshirt verwerkt, met het logo in de nek van het shirt. Het nieuwe uittenue wordt gecompleteerd door een zwarte voetbalbroek en zwarte kousen, Ook hierop zijn uitingen van club en sponsoren terug te vinden. Benieuwd naar de tenues waarin spelers als: Bornauw, Otavio, Arnold, Gerhardt, Wind Kaminski en alle andere sterren? Check alle foto’s hieronder.

VFL Wolfsburg voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van VFL Wolfsburg voor het seizoen 2023-2024 zijn vanaf medio juni te bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen is het voetbalshirts € 94,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de voetbalhirts € 74,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176) De broekjes hebben een prijs 39,95 en de kousen € 19,95. In de onderstaande winkels is het ook mogelijk om de tenues te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club.

VFL Wolfsburg voetbalshirts 2023-2024
VFL Wolfsburg voetbalshirts 2023-2024
VFL Wolfsburg voetbalshirts 2023-2024