28 juni 2020

VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021

VFL Wolfsburg en Nike hebben dit weekend tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue spelen ‘’Die Wölfe’’ de uitwedstrijden in de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League gedurende 2020-2021. Het tenue werd gelanceerd met de speciale leus: ‘’Immer Hungrig. Straight outta Wolfsburg. Nix für Modefans.’’

Zwart VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021

Het VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021 is dit jaar zwart met details uit de clubkleuren van de Duitse club. Zo bevat het uittenue van Wolfsburg een toelopende v-hals, welke overwegend groen is, maar ook witte accenten bevat. Deze kleuren komen ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. Hier bevinden zich een lichtgroene en witte baan. Aan de onderkant van de mouwen is bovendien een kleine opening verwerkt. Een ander details van het tenue bevindt zich in de binnenkant van de hals. Hier prijkt het wapen van de stad Wolfsburg. Alle logo’s op het tenue zijn lichtgroen. Op de rechterborst prijkt het Nike logo en op de andere borst het logo van de in 1945 opgerichte club. Hoofdsponsor Volkswagen staat op het midden van het tenue. Verder bevindt zich nog een lichtgroene band aan de zijkanten van het tenue. In deze band is een knik verwerkt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met een groene taping aan de zijkanten en groene logo’s van Nike en de club. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe uittenue.

Lichtblauw VFL Wolfsburg 3e voetbalshirt 2020-2021

VFL Wolfsburg heeft dit seizoen ook een 3e voetbalshirt. Dit 3e shirt wordt met name gedragen wanneer het hierboven beschreven uitshirt qua kleuren teveel lijkt op het tenue van het thuisspelende elftal. Het 3e shirt is het uitshirt van het seizoen 2019-2020. Dit voetbalshirt is lichtblauw met witte en groene accenten. Deze kleuren bevinden zich in de v-hals en de band aan de onderkant van de mouwen. In de nek van dit tenue bevindt zich een taping in de clubkleuren van Wolfsburg en de logo’s op het 3e voetbalshirt zijn wit. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een lichtblauw voetbalbroekje en witte kousen met groene strepen. Beide uitshirts van VFL Wolfsburg zijn weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe VFL Wolfsburg uitshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Mbabu, Weghorst, Brooks, Marmoush, Arnold, Ginczek, Knoche, Schlager en nog meer spelers.

VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe VFL Wolfsburg tenue kun je vanaf eind juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de tenues € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). Check ook goedkope t-shirts van de club in deze winkels. 

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF DEZE WINKEL!

VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021

VFL Wolfsburg uitshirt 2020-2021