27 juni 2020

VFL Wolfsburg thuisshirt 2020-2021

VFL Wolfsburg en Nike hebben vandaag het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt 2020-2021 uitgebracht met de leus: ‘’Straight Outta Wolfsburg. Not For Fashion Fans.’’ In dit nieuwe voetbalshirt speelt VFL Wolfsburg de Bundesliga, DFB Pokal en Europa League wedstrijden gedurende 2020-21 in de Volkswagen-Arena. De club van trainer Oliver Glasner sloot het seizoen als zevende af en speelt daarom komend seizoen Europees voetbal. Nike is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Duitse club. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2016 kledingsponsor en blijft dit in ieder geval tot 2025.

VFL Wolfsburg thuis shirt en tenue 2020-2021

Het VFL Wolfsburg thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer licht groen met een all-over print van diagonale witte strepen over de body van het tenue. Deze strepen zijn verdeeld in kleine blokken. De body van het voetbalshirt van VFL Wolfsburg bevat ook weer de X print. Deze X is middels dunne, witte strepen op het midden van het tenue verwerkt. De mouwen van het tenue zijn lichtgroen en bovendien bevat het voetbalshirt van de club een v-hals. In de hals is het wapen van de stad Wolfsburg verwerkt. De rechterborst bevat het logo van Nik in het wit met lichtgroene omranding en de andere borst het logo van de in 1945 opgerichte club. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Volkswagen. De achterkant van het tenue is lichtgroen en de zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een witte zigzag taping. Ook het voetbalbroekje van het VFL Wolfsburg thuistenue is lichtgroen met een witte band aan de zijkanten. Op de voetbalbroekjes staan ook weer de logo’s van de club en Nike. De kousen van het VFL Wolfsburg thuistenue zijn lichtgroen met een witte swoosh en aan de bovenkant een brede witte band. Zoals alle tenues van Nike zijn de voetbalshirts van ‘’Die Wölfe’’ uitgerust met de Nike Dri Fi technologie, welke zorgt voor een betere ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van de Duitse club, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Weghorst, Mbaby, Anthony Brooks, Marmoush, Arnold, Ginczek, Knoche en andere spelers. Check ook het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt. 

VFL Wolfsburg voetbalshirt 2020-2021 bestellen

Het nieuwe VFL Wolfsburg tenue kun je vanaf eind juli bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de tenues zijn hetzelfde als vorig seizoen. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen zijn de tenues € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes zijn € 34,95 en de kousen € 17,95. In de onderstaande winkels kun je de tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. 

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

OF DEZE WINKEL!

VFL Wolfsburg thuisshirt 2020-2021

VFL Wolfsburg thuisshirt 2020-2021