4 juli 2016

VFL Wolfsburg uitshirt 2016-2017

Tegelijkertijd met het nieuwe thuisshirt van de club, zijn de nieuwe uitshirts van VFL Wolfsburg officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Duitse club. In deze shirts speelt VFL Wolfsburg de uitwedstrijden in de Bundesliga en DFB Pokal gedurende 2016-2017. VFL Wolfsburg is afgelopen seizoen als achtste geëindigd in de Bundesliga, waardoor het dit seizoen geen Europees voetbal speelt. Het uitshirt wordt vooral gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Bundesliga, terwijl het 3e shirt vooral wordt gedragen in de DFB Pokal uitwedstrijden. We bespreken beide nieuwe shirts van de club hieronder. Beide voetbalshirts zijn gebaseerd op het Nike Striped Segment II teamwear shirt.

VFL Wolfsburg uitshirt 2016-2017

Het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt voor 2016-2017 is dit seizoen overwegend wit en wordt gekenmerkt door de dunne groene pinstripes over het shirt. Deze dunne licht groene strepen lopen ook door over de mouwen. Verder is het voetbalshirt van VFL Wolfsburg uitgerust met een crew neck waarover ook de dunnen groene strepen lopen. Op de rechter borst van het shirt staat de swoosh van Nike. Nike is vanaf komend seizoen de nieuwe kledingsponsor van de Duitse club. Beide partijen zijn in mei een verbintenis aangegaan voor de duur van negen seizoenen. Nike volgt Kappa op, welke sinds 2014 de tenues en voetbalshirts verzorgde. De linker borst bevat het logo van de club en op het midden van het shirt staat hoofdsponsor Volkswagen. Het automerk is sinds 1952 al de hoofdsponsor van de Duitse club. Verder bevat de achterkant van het nieuwe VFL Wolfsburg uitshirt nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de tekst: ''Fussball ist alles''. Het nieuwe uittenue van VFL Wolfsburg wordt gecompleteerd door een appel groen voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn een combinatie van wit en groen.

VFL Wolfsburg 3e shirt 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van VFL Wolfsburg heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter donker blauw van kleur en bevat dunne witte verticale strepen over het shirt. De logo's van Nike, de club en Volkswagen staan op dezelfde plek als op het thuis- en uitshirt, evenals de leus. Het nieuwe 3e tenue van VFL Wolfsburg wordt gecompleteerd door een donker blauw voetbalbroekje en donker blauwe kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe VFL Wolfsburg uitshirts en 3e shirts voor 2016-2017. Zoals alle tenues van Nike zijn de nieuwe uitshirts en tenues van VFL Wolfsburg uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. In deze nieuwe tenues schitteren sterren als Bruma, Dost, Draxler, Schürrle, Kruse, Dante en nog meer sterspelers van de club. Check bovendien het nieuwe VFL Wolfsburg thuisshirt voor 2016-2017.

VFL Wolfsburg voetbalshirt kopen

Het nieuwe VFL Wolfsburg voetbalshirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je je Wolfsburg shirt laten voorzien van een eigen naam en nummer of de naam en het nummer van één van de spelers van de Duitse club. Bovendien is het mogelijk de mouwen uit te rusten van de officiële Bundesliga badges. Wil je andere Wolfsburg producten kopen? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe VFL Wolfsburg shirt in deze officiële shop!

of in deze STORE! 

VFL Wolfsburg Voetbalshirts 2016-2017