14 maart 2019

Verenigde Staten uitshirt 2019-2021

De mannen van de Verenigde Staten dragen in de periode 2019-2021 een nieuw uitshirt. Dit voetbalshirt is vandaag namelijk door de Amerikaanse voetbalbond en kledingsponsor Nike officieel gelanceerd. In dit nieuwe shirt spelen de mannen de wedstrijden om de Gold Cup en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2022 in Qatar. De Gold Cup vindt dit jaar plaats in eigen land van 15 juni tot 7 juli. Eerder deze week lanceerden de US Soccer en Nike een nieuw uitshirt voor het vrouwenelftal van de Verenigde Staten. Het nieuwe shirt van de mannen ziet er vrijwel hetzelfde uit, maar heeft toch wat verschillen. Check hieronder de details!

Verenigde Staten uit shirt en tenue 2019-2021

Het nieuwe Verenigde Staten uitshirt voor 2019-2021 is dit jaar geheel rood en wordt gekenmerkt door de horizontale banen en de print van sterren. Het shirt werd dan ook heel toepasselijk gelanceerd onder de leus: ''STARS AND STRIPES IN EVERY STITCH.'' De sterren en de banen zijn een verwijzing naar de vlag van het land. Verder is het voetbalshirt van de Verenigde Staten gebaseerd op het nieuwe Vapor template van Nike. Het tenue is uitgerust met een V-hals. De binnenkant van het shirt bevat een blauwe taping en deze strip loopt door in de nek. Waar op het voetbalshirt van de vrouwen van de VS drie sterren in deze strip verwerkt zijn. Deze verwijzen naar de drie wereldkampioenschappen van de vrouwen. De mannen werden nog nooit wereldkampioen. Op de tenues van de vrouwen staan er dan ook drie sterren boven het US Soccer logo op de linker borst. Ook deze ontbreken op de tenues van de mannen. De rechter borst van het voetbalshirt bevat een blauwe swoosh van Nike met zilveren omlijning. Uiteraard is het sirt ook voorzien van enkele details. De binnenkant van de hals bevat de leus van het nationale elftal: ''ONE NATION. ONE TEAM.'' De onderkant van het shirt bevat de speciale Nike authenticiteitstag.

Het nieuwe uittenue van het nationale elftal van de Verenigde Staten wordt compleet gemaakt door een rood broekje met aan de zijkanten zigzag strepen. De kousen van het nieuwe tenue zijn ook rood en bevatten een opvallende all-over print van sterren en horizontale strepen, eenzelfde print als op het voetbalshirt. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe uitshirt van het nationale voetbalelftal van de Verenigde Staten. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Timothy Weah, Michael Bradley, Josh Sargent, DeAndre Yedlin, Matt Miazga en nog meer sterspelers.

Verenigde Staten uitshirt bestellen

Het rode Verenigde Staten uitshirt kan je vanaf mei bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen is het voetbalshirt € 70,-. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL, XXL, 128, 140, 152, 164, 176 en XS. Deze shirts kun je laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook andere USA producten in deze winkel! Directe levering! 

Bestel je Verenigde Staten voetbalshirt in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)