Verenigde Staten vrouwen uitshirt WK 2019-2020

Het nieuwe uitshirt waarin de dames van de Verenigde Staten tijdens het WK van 2019 spelen, is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de voetbalbond. In dit nieuwe uitshirt speelt het elftal in dit voetbalshirt de WK 2019 uitwedstrijden en andere wedstrijden gedurende de periode 2019-2020. Het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen vindt van 7 juni tot 7 juli 2019 plaats in Frankrijk. Nike is ook komend jaar verantwoordelijk voor de tenues van het dameselftal van de Verenigde Staten. Het Amerikaanse sportmerk en de US Soccer hebben sinds 1995 een overeenkomst. Nike verzorgt ook de tenues van de mannen van de Verenigde Staten. Ben je benieuwd naar het design van het nieuwe tenue? Check het hieronder!

Verenigde Staten dames uitshirt WK 2019

Het nieuwe Verenigde Staten dames uitshirt voor 2019-2020 is geheel rood met een all-over print van horizontale banen, diagonale strepen en sterren. Dit design is geïnspireerd door de vlag van de Verenigde Staten. Verder heeft Nike een update uitgevoerd in de kraag van de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020. Afgelopen jaar werden de Nike tenues gekenmerkt door de diagonale hals, welke naar het midden recht loopt. Dit was namelijk onderdeel van het Nike Vapor template van 2018. Deze hals blijft deels in stand, maar wordt er een extra deel aan de kraag toegevoegd in de vorm van een v. De rechter borst van het tenue bevat de swoosh van Nike in het blauw met witte omranding. De andere borst is uitgerust met het embleem van de US Soccer. Boven het embleem staan drie sterren. Deze drie sterren verwijzen naar de door het dameselftal gewonnen WK's in 1991, 1999 en 2015. Zoals alle nieuwe tenues van Nike bevat ook dit voetbalshirt weer verschillende details. De binnenkant van de hals is uitgerust met een blauwe taping. Deze strip loopt door over de achterkant van het shirt en hierin zijn drie sterren verwerkt. Dit is ook weer een verwijzing naar de drie gewonnen WK's. De binnenkant van de hals is bovendien uitgerust met de leus van het nationale elftal: ONE NATION, ONE TEAM. De rechter onderkant van het tenue is uitgerust met de nieuwe Nike authenticiteit badge. De voetbalshirts van Nike hebben dit jaar wat langere mouwen en in de voetbalbroekjes voor de dames is een extra ronding aangebracht aan de zijkanten van de pijpen. 

Het voetbalbroekje van het nieuwe uittenue is geheel rood met aan de zijkanten zigzagstrepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen van het tenue zijn geheel blauw. De authentic shirts zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Vaporknit technologie en de replica tenues bevatten de Dri Fit technologie van het merk. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe uitshirts van het vrouwenelftal van de US, dat vanaf nu gedragen wordt door speelsters als Alex Morgan, Tobin Heath, Carli Loyd, Megan Rapinoe, Christen Press, Julie Ertz en andere sterspeelsters. Check ook het nieuwe thuisshirt! 

Voetbalshirt vrouwenelftal Verenigde Staten kopen

Het nieuwe voetbalshirt van het vrouwenelftal van de Verenigde Staten kan je ook pas vanaf 16 mei bestellen in de onderstaande webwinkels. De prijs van het voetbalshirt is ongeveer € 85,- en het shirt is beschikbaar in maten XS, S, M, L en XL.  In deze winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Verenigde Staten producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel je Verenigde Staten voetbalshirt in DEZE WINKEL of deze SHOP! 

of deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)