3 april 2018

Verenigde Staten trainingsshirt 2018-2019

Afgelopen week heeft de Amerikaanse voetbalbond, de US Soccer, in samenwerking met kledingsponsor Nike zowel het nieuwe uitshirt als het nieuwe thuisshirt van het land gelanceerd. Dit is echter niet de enige kleding die naar buiten is gebracht. Ook deze gave pre-match top is afgelopen week gelanceerd. Dit trainingsshirt dragen de Amerikaanse voetbalsterren tijdens de warming-up voor de wedstrijden en dus niet tijdens de wedstrijden zelf. Helaas gaan we dit shirt komende zomer niet terugzien in Rusland. De USA heeft zich namelijk niet geplaatst voor het mondiale eindtoernooi. Wel gaan we ‘’The Yanks’’ in dit shirt zien tijdens de oefenwedstrijden en kwalificatie wedstrijden voor de Gold Cup. Ben jij nieuwsgierig naar dit gave trainingsshirt van de Amerikaanse nationale ploeg? Check de details hieronder!

Verenigde Staten warming-up shirt 2018-2019

Het trainingsshirt van de nationale selectie van de Verenigde Staten is rood van kleur. De mouwen van het shirt zijn donkerrood. Ook de ronde kraag van het shirt heeft deze donker rode kleur. Over het shirt loopt een all-over print van donker rode sterren dit zorgt voor een erg gaaf ontwerp. Op de rechterkant van de borst prijkt het bekende Nike logo. De Swoosh is wit van kleur en staat al sinds 1995 op het shirt van het Amerikaanse elftal. Het logo van Nike versierde het shirt van de USA ook tijdens de 5 keer dat het land de Gold Cup won. Tijdens de Confederations Cup in 2009 prijkte het logo van Nike ook op het shirt van de Amerikanen. De spelers van de VS speelde een geweldig toernooi en kwamen zelfs tot de finale. In een spannende finale was Brazilië echter net te sterk. Door een laat doelpunt van Lúcio wonnen de Zuid-Amerikanen met 3-2. Op de linkerkant van de borst van het warming-up shirt van de VS is het logo van de Amerikaanse voetbalbond te zien. De Verenigde Staten is een groot voetballand en het WK in Rusland is het eerste eindetoernooi sinds 28 jaar waar ze niet aanwezig zijn. De beste prestatie van de Verenigde Staten op het WK blijft het Wereldkampioenschap van 1930 in Uruguay. Hier eindigde ze op de derde plaats. Op de voorkant van het shirt is dus een all-over print van sterren te zien. Deze sterren hebben dezelfde kleur als de mouwen van het shirt. De achterkant van het shirt heeft geen patroon en is volledig rood van kleur. Net zoals bij alles shirts van Nike wordt ook bij deze pre-match top gebruik gemaakt van de Nike Dri Fit Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie, zodat de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden. Het trainingstenue van de Amerikanen wordt gecompleteerd door het desbetreffende broekje en voetbalkousen van het wedstrijdtenue. Bij het thuistenue gaat dit om een witte voetbalbroek en witte kousen. Bij het uittenue wordt gebruik gemaakt van een blauwe broek en lichtblauwe voetbalkousen. Check de details van het thuisshirt en uitshirt van de USA hier!

Verenigde Staten voetbalshirt kopen

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om het nieuwe trainingsshirt van de Verenigde Staten te kopen. Wanneer dit wel het geval is hebben wij weer nieuws en laten we dit aan u weten. Het is in de onderstaande winkel wel mogelijk om andere fan artikelen van de USA te kopen. Check ook het aanbod hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd

Scoor je USA fan artikelen in DEZE WINKEL